Varbit kadam ir ipašumā padalīties ar info..cik labs? Esosa informacija tikai ir par parametriem....un tas lielais pluss ka ierakstisana ir iebūvēta.Vēl plus....bateriju vieya akulumators..5h......un vel neredzamais piegaismotājs..bāzes modelī...cena 650 eur
Ir man tāds verķis. ir labs. Esmu nomedījis sivēnu uz 170m pilnīgā tumsā (bez mēness). Forša stelle ir ieraksta funkcija. Drīzumā ir plānots salikt blakām ar iepriekšējo paaudzi un tad būs sīkāks salīdzinājums.
Tiešām vēlētos dzirdēt kaut ko sīkāk un ja ir iespēja, tad reālus foto uzņēmumus uztaisīt, lai vīriem ir ar ko salīdzināt uz konkrētu attālumu ar citām ierīcēm. :)
Jautājums kādam nolūkam optika vajadzīga. Ja līdz 100 m no torņa tad ok, ja ir vēlme staigāt apkārt, un vērot citus dzīvniekus tad nē. Atri velkot pa apvārsni digitālā bilde netiek līdzi (pa skrejošu zvēru neko neredzēsi). Man ir arī 2+ paaudzes Phantons, tas ir pavisam kas cits un nesalīdzināms. Bet kā budžeta variants ruksim līdz 100m no torņa ir ok.
Atri velkot pa apvārsni digitālā bilde netiek līdzi
Naktinieks manā izpratnē nav domāts dzinējmedībām. Un velk viņš tālāk pa 100m.Redzēt var 400m droši. Te neliels video ko var dabūt ar to kas viņam iekšā. [youtube::duE3_yXly-Y]
Naktinieks manā izpratnē nav domāts dzinējmedībām. Un velk viņš tālāk pa 100m.Redzēt var 400m droši.
Te neliels video ko var dabūt ar to kas viņam iekšā.
[youtube::duE3_yXly-Y]