Runājot par zosu medīšanu/baidīšanu 2020. gada pavasarī, grūti pat izdomāt, kā nosaukt šo procesu...Zemnieks ar kuru noslēgts medību tiesību līgums, man iedeva iepazīties ar zosu medību/baidīšanas dokumentiem, izstudējot šos papīrus, man tik tiešām uzmetās zosāda. Šie lielie postījumu radītāji ir iztaisīti vēl svētāki, nekā "svētās govis Indijā", tagad nesaprotu, kā iziet no situācijas, lai zemnieks neapvainojas un lai nav jānodarbojas ar šo idiotismu.... Varbūt es kaut ko nesaprotu, varbūt kādam ir citas domas, padalaties ar savām domām par šo ierēdņu un zaļo ņirgāšanos...
Slēpts
04.04.2020. 16:35
Māris Jurjāns Vakardien, 14:11 Runājot par zosu medīšanu/baidīšanu 2020. gada pavasarī, grūti pat izdomāt, kā nosaukt šo procesu...Zemnieks ar kuru noslēgts medību tiesību līgums, man iedeva iepazīties ar zosu medību/baidīšanas dokumentiem, izstudējot šos papīrus, man tik tiešām uzmetās zosāda. Šie lielie postījumu radītāji ir iztaisīti vēl svētāki, nekā "svētās govis Indijā", tagad nesaprotu, kā iziet no situācijas, lai zemnieks neapvainojas un lai nav jānodarbojas ar šo idiotismu.... Varbūt es kaut ko nesaprotu, varbūt kādam ir citas domas, padalaties ar savām domām par šo ierēdņu un zaļo ņirgāšanos...
Nevari ielikt, kādas tad ir darbības noteiktas šajos baidīšanas dokumentos?
Vakardien, 14:11
Runājot par zosu medīšanu/baidīšanu 2020. gada pavasarī, grūti pat izdomāt, kā nosaukt šo procesu...Zemnieks ar kuru noslēgts medību tiesību līgums, man iedeva iepazīties ar zosu medību/baidīšanas dokumentiem, izstudējot šos papīrus, man tik tiešām uzmetās zosāda. Šie lielie postījumu radītāji ir iztaisīti vēl svētāki, nekā "svētās govis Indijā", tagad nesaprotu, kā iziet no situācijas, lai zemnieks neapvainojas un lai nav jānodarbojas ar šo idiotismu.... Varbūt es kaut ko nesaprotu, varbūt kādam ir citas domas, padalaties ar savām domām par šo ierēdņu un zaļo ņirgāšanos...
Nevari ielikt, kādas tad ir darbības noteiktas šajos baidīšanas dokumentos?