Meklēju Tikka ierocim citu magazīnu. Esošā ir jau palietota. Veikalos piedāvā tikai jaunākiem modeļiem. Varbūt kādam ir pārdodama vai zina, kur atrast! Paldies!
ta nejau laides priekšā ir uztaisīts atbalsta punkts stobram?
Slēpts
06.09.2020. 22:46
Kad gribēju pirkt 695 tikku (ja noprotu, tad tā ir tā) Lv ārēs neatradu, jo meklēju kā rezerves variantu! Ja nav noslēpums - kas kaiš vecajai aptverei!
Ainis Priediņš paldies! Autors es pats. Ģirts Vārna tas nav stobra atbalsta punkts, tas domāts, lai krūmi un zāles stiebri neielien starp laidi un stobru. Tādu dizainu pats izdomāju un pats uztaisīju, jo man tā der un ir ērti. Elnais Štrauhs vecai aptverei nolietojusies plastmasas daļa, notrūkusi ļipiņa, reiz gandrīz patronas izbira. Plinte nav no jaunākajām. Bildē plastmasas detaļa, ļipiņas gan neredz. ;)
Plastmasas detaļu var uzrasēt un ar 3D printeri izdrukāt jaunu. Tiesa, būs jāsaprot no kura materiāla labāk to darīt. Ja nav pašam tāds tuvumā, ir uzņēmumi kas sniedz tādu pakalpojumu, nelielai detaļai nevajadzētu pārāk dārgi maksāt.
Ģirts Vārna tas nav stobra atbalsta punkts, tas domāts, lai krūmi un zāles stiebri neielien starp laidi un stobru. Tādu dizainu pats izdomāju un pats uztaisīju, jo man tā der un ir ērti.
Elnais Štrauhs vecai aptverei nolietojusies plastmasas daļa, notrūkusi ļipiņa, reiz gandrīz patronas izbira. Plinte nav no jaunākajām. Bildē plastmasas detaļa, ļipiņas gan neredz. ;)
Gints Mālkalnietis vēl viena laba doma, paldies! Apjautāšos pāris cilvēkiem.