Kolēģi, interesē Jūsu viedoklis par karabīni BLASER R93 ar gareniski slīdošo aizslēgu. Tāpat ko varat pateikt par norādītas karabīnes specifisko stobru – ang.val. „Fluted Match Barrel” vai kriev.val. „матчевый ствол”. Ar ko tas ir labāks par parasto. Interesē stobra garums un svars. Jūsuprāt ir vērts tādu iegādāties?
Blaser R 93 match stobra resurs ir 70 000 šāvienu,bet parastajam stobram 30 000 šāvienu! Viss atkarīgs no tā ko Tu ar to ieroci darisi!
Ierocis ir labs un ļoti precīzs plus tam pēc vēlēšanās vari piepirkt cita kalibra stobru! Ja nevari izvēlēties tad jāpērk "Semi weigt"
aptuveni 50 000 šavienu! Stobra garums un svars atkarīgs no kalibra!
:D:D:D
Gribu redzēt blaseru pēc 70k šāvieniem ar, teiksim .22-250 kalibru!!!
Nu man nepatīk, aizslēgs neievieš uzticību! Pārāk dārgs, nu 50% maksā par to, ka Blaser virsū!
Tikai mans IMHO!
Match atšķirība ir tikai tā, ka resns stobrs, lēnāk uzsilst, mazāk vibrē, līdz ar to precīzāks! Vairs nekādu atšķirību!
Dony, sākumā uzraksti, kam Tev ir vajadzīgs! Ja tikai medībām, tad nav jēga!
nu redz, Dony, Blaser ar visu ir pārāks. Arī fizikas likumi uz to, acīmredzot, neiedarbojas!
Un "kliedzējiem":
Jā, man nepatīk Blaser, jā, man ir personiskas antipātijas pret to, jā, neko nezinu un nesaprotu un, beidzot - jā, slima suņa murgi!!!! :)
Man ir Blaser R93. Stobs gan ir atandarta. Nu ilgi izvelejos, mekleju un taustiju. Nu ar savu izveli esmu 99,5% apmierinats, 0,5% biku neerta ir patronu ieladesana un izladesana no aptveres. Ja butu japerk velreiz panemtu tadu pasu varbut tagad ar kadu krutu koka laidni. nu par cenu ir ta ka ir kas brauc ar dacia logan un ir kas perk audi A6. Labas lietas maksa naudu. bet sini gadijuma starpiba nemaz nav tik liela.
Nu, Jāni, ir tādi, kas brauc uz Ferrari servisa centru ar Fiatu, citi uz Fiat centru! Rezultāts tas pats, bet var draugiem palielīties...
A man liekas, ka maksāt 1300Ls par medību stobru ar plastmasas laidni ir neprātīgi.
Ierocis ir labs un ļoti precīzs plus tam pēc vēlēšanās vari piepirkt cita kalibra stobru! Ja nevari izvēlēties tad jāpērk "Semi weigt"
aptuveni 50 000 šavienu! Stobra garums un svars atkarīgs no kalibra!
Gribu redzēt blaseru pēc 70k šāvieniem ar, teiksim .22-250 kalibru!!!
Nu man nepatīk, aizslēgs neievieš uzticību! Pārāk dārgs, nu 50% maksā par to, ka Blaser virsū!
Tikai mans IMHO!
Dony, sākumā uzraksti, kam Tev ir vajadzīgs! Ja tikai medībām, tad nav jēga!
Un "kliedzējiem":
Jā, man nepatīk Blaser, jā, man ir personiskas antipātijas pret to, jā, neko nezinu un nesaprotu un, beidzot - jā, slima suņa murgi!!!! :)
A man liekas, ka maksāt 1300Ls par medību stobru ar plastmasas laidni ir neprātīgi.