Vai kāds nevarētu padalīties ar info, par izbāžņu formu iegādi (kur var pasūtīt) esmu kautko atradis ebay.com un kā ar ķīmijām, kur, kadas, izmantot? Ir doma šo mākslas veidu izmēģinat. Kā ar literatūru. Esmu kaut ko angļu,krievu forumā palasījis, bet vai latvieš mēlē arī ir?
Ar palasisanu vien nekas Jums neiznaks. Tur ir gruts darbs un pamatigi jamacas. Visiem skiet,ka ir gudri saja lieta untadel vieglpratigi ,ludzu,neuzdodiet sadus jautajumus!Mani vienmer soke tadi civeki,kuri par to ko nesaprot var runat .
Slēpts
02.02.2009. 12:32
Paldies par zelta vārdiem un ispratni.Ar cieņu Juris Āzis Limbažos.
Lai nevērtu jaunu tēmu vaļā- jautāšu šitajā!
Man mājās ir iekrājušies buka ragi, tā kā ierīkoju sev medību istabu, gribu ragus pielikt pie dēļīšiem! Uz viena dēļa pa kādiem 5-8 ragiem! Vai jūs nezinat kādu meistaru kas tādus interesantus ,garus dēlīšus piedavā un pa kādām naudām???
LATVIJAS SAFARI KLUBS SNIEDZ AUGSTAS KVALITĀTES TAKSIDERMIJAS PAKALPOJUMUS!
TROFEJU IZGATAVOŠANAS LAIKS LĪDZ 6 MÉNEŠIEM.
Latvijas Safari kluba taksidermijas darbnīca izgatavo izbāzeņus un apstrādā medību trofejas Jūsu trofeju kolekcijai vai interjeram. Mēs piedāvājam augstas kvalitātes pakalpojumus, atbilstoši jaunākajām tehnoloģijām un modes tendencēm pasaulē. Izejmateriāli, kas iepirkti no pasaulē slavenākajiem skulptoriem un pazīstamākajām kompānijām, garantē Jūsu trofejas kvalitāti un ilgu mūžu.
Ģērējam medījamo dzīvnieku ādas!!!
Sīkāku informāciju varat iegūt Latvijas Safari klubā:
Tālrunis: 67371124
E-pasts: info@safari.lv
Man mājās ir iekrājušies buka ragi, tā kā ierīkoju sev medību istabu, gribu ragus pielikt pie dēļīšiem! Uz viena dēļa pa kādiem 5-8 ragiem! Vai jūs nezinat kādu meistaru kas tādus interesantus ,garus dēlīšus piedavā un pa kādām naudām???
TROFEJU IZGATAVOŠANAS LAIKS LĪDZ 6 MÉNEŠIEM.
Latvijas Safari kluba taksidermijas darbnīca izgatavo izbāzeņus un apstrādā medību trofejas Jūsu trofeju kolekcijai vai interjeram. Mēs piedāvājam augstas kvalitātes pakalpojumus, atbilstoši jaunākajām tehnoloģijām un modes tendencēm pasaulē. Izejmateriāli, kas iepirkti no pasaulē slavenākajiem skulptoriem un pazīstamākajām kompānijām, garantē Jūsu trofejas kvalitāti un ilgu mūžu.
Ģērējam medījamo dzīvnieku ādas!!!
Sīkāku informāciju varat iegūt Latvijas Safari klubā:
Tālrunis: 67371124
E-pasts: info@safari.lv