Nsaprotu, kam Juus taas aptveres vajqag??Kaadam kalibram?Manam ir metaala aptvere un taapeec briinos par vajadziibu peec citas!!Pats lietoju Browning Bar SAFARI II 30-06 un NO PROBLEM!!
Nu kā Raivi kam, proatms, lai vairāk patronas paņemtu līdz! Ieliec x5 stobrā, bet atļauto x3 ieliec kabatā, priekš pārbaudītājiem. Tipiska gaļenieka domāšana :)))))))))))
Katrā ziņā, uz gaidi ar 3 patronām absolūti pietiek. Nu, vienīgi,ja ir ļoooti daudz atļauju un iznāk aļņu bars :D
A kolektīvajās medībās - tā kā šaušana sanāk steigā, var gadīties savainojums, ar 3. šāvienu. Pārlādēt nepaspēsi...un diena sabojāta būs gan pašam, gan zvēram.
Vienīgi, ja neskaita un nedomā līdzi, arī ar 10 patronu aptveri nepietiks...tā kā viss ir relatīvs - cik garš tik plats...secinājums: cienīsim likumu :)
A vispār offtopic. Ja par tēmu, tad Hūbertā toč jābūt. Un netā toč jābūt un 100% lētāk...
Nu vismaz manam BAR aptvere vispirms ievietojas speciaalaa aizsargvaakaa un tad aizsargvaaku ar visu aptveri aizverot ierocis ir sagatavots sausanai,taka es pat gribeedams lielaaku aptveri ielikt nevaru,jo vieta tai aptverei ir tikai tik cik ir un ne grama lielaaka!
Tā tik Tu Raivi esi iedomājies, ka nevar! Ja papētīsi to iekabināmo aptveri tuvāk, tad pamanīsi, ka patronu daudzumam ir ievietots ierobežotājs, bez kura tajā aptverītē vēl mierīgi ielien 2gb patronas. Kā prakse rāda, pilnīgi pietiek ar 2 + 1 stobrā, piekam, ja netrīc rokas, var diezgan veikli iemest patronu stobrā, ja aptvere tukša, jo aizslēgs pēc pēdējās paliek vaļā :)
Nez, manam BARam apmēram uz katru 30 šāvienu aizslēgs vaļā nepaliek. To nokonstatēju šautuvē, jo tur parasti patronas ielādēju tikai manuāli.
Ierocim vēl nav gads, tiek pietiekoši kopts. Šauju ar manuprāt nesliktu munīciju - Winchester Supreme Elite XP3.
Citi tādu gļuku nav novērojuši?
Kaarlim - ar augstaak mineeto par vairaak patronaam saprotu, ka cilveeks grib standarta aptveri nomainiit piemeeram pret 10 patronu aptveri!To ka aptveres saanos ir ierobezotaajs es zinu - nemsu aaraa! Par cik man ir tas aizsargvaacins tad lielaaku aptveri es tur nekaadi nevaru iemunstreet!
P.S. Maneejais ir gremojis gan BARNAUL, gan S&B - nekaadu probleemu! Ja saki,ka peec 30 saaviena aizsleegs nepaliek valaa, tad iespeejams,ka temperatuuras uc. iemeslu deel aizsleega aizture vnk saak leenaam kiileeties!
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
A kolektīvajās medībās - tā kā šaušana sanāk steigā, var gadīties savainojums, ar 3. šāvienu. Pārlādēt nepaspēsi...un diena sabojāta būs gan pašam, gan zvēram.
Vienīgi, ja neskaita un nedomā līdzi, arī ar 10 patronu aptveri nepietiks...tā kā viss ir relatīvs - cik garš tik plats...secinājums: cienīsim likumu :)
A vispār offtopic. Ja par tēmu, tad Hūbertā toč jābūt. Un netā toč jābūt un 100% lētāk...
Ierocim vēl nav gads, tiek pietiekoši kopts. Šauju ar manuprāt nesliktu munīciju - Winchester Supreme Elite XP3.
Citi tādu gļuku nav novērojuši?
P.S. Maneejais ir gremojis gan BARNAUL, gan S&B - nekaadu probleemu! Ja saki,ka peec 30 saaviena aizsleegs nepaliek valaa, tad iespeejams,ka temperatuuras uc. iemeslu deel aizsleega aizture vnk saak leenaam kiileeties!