Protams ka pēr, un vēl kā. Pamēģini ievietot reklāmā kā jau zvana bez apstājas. Jo baigi veselīgi, no dažādām slimībām ārstē un vēl visādi iemasē sāpošās vietās.
Var teik ka ļooti veselīgi ir lietot gan bebra dziedzeru uzlējumu un kā arī āpša taukus. Kā saka imūnsistēmu nostiprina.
Viens večuks tā astmu ārstē, saka pa palīdz.
Man ir zināms cilvēks, kas regulāri lieto āpšu taukus pret asinsvēzi un tas viņu jau ilgus gadus turot pie dzīvības.
Bērnībā mamma deva lāča taukus vienkārši profilaksei, tas ir 1 tējkarote no rīta tukšā dūšā. Ar āpša taukiem varētu būt līdzīgi. Kad atceros uzmetas zosāda BRRR! :))
Tēvs medīja, māmiņa lika lietot iekšķīgi, kas agrāk likās riebīgs- šodien delikatese! Uzsiti jurčik no rīta nostaļģiskas atmiņas. Iešu mammai iedot buču! :)) Lai veiksmīga diena vīri un kautgan ārā rudenīgi drēgns, garīgais ir labs!
Āpša taukus cik es zinu lieto gan ārīģi, gan iekšķīgi. Saka ļoooti palīdz. Viens vecis gandrīz ar rokām izrāva ārā un pat 50 LVL par pus litru nav bijis žēl.
Šogad sanāk ka ļoooti maz āpšu ir nomedīts, jo nekur reklāmās neredzu ka pārdotu.
Ļoti vienkārši.
Jānodīrā. Paša massa atrodas uz muguras. Kad tauki ir ņoņemti tad tos samaļ gaļas mašīnā un liek kastrolē. To kastroli liek otrā lielākā kastrolē un lielāko kastroli aizlej ar ūdeni tā lai mazākā kastrole līdz pusei būtu ūdenī. Mazākai kastrolei uzliek vāku un tad kādas stundas 6 vāra. Savādāk darīt nedrīkt ,jo taukus vajag ar ūdeni vārīt, bet nevis pa tiešo uz uguns, nebūs tās vērtības. Un vēlāk taukus nokāš, salej attiecīgā izmēra burkās un lieto kā pašam patīk, vai nu pats lieto, vai nu pārdot. Tas ir atkarīgs jau no tevis.
Bet tiešām izbrīna tas ka dadzi nezina ko ar āpsi darīties. Laikam jūsu pusē tas nav tik populārs ārstniecības zāles kā pie mums. :)
Var teik ka ļooti veselīgi ir lietot gan bebra dziedzeru uzlējumu un kā arī āpša taukus. Kā saka imūnsistēmu nostiprina.
Viens večuks tā astmu ārstē, saka pa palīdz.
Bērnībā mamma deva lāča taukus vienkārši profilaksei, tas ir 1 tējkarote no rīta tukšā dūšā. Ar āpša taukiem varētu būt līdzīgi. Kad atceros uzmetas zosāda BRRR! :))
Jums Verner uzmetas zosāda, bet toties paskatieties, kas par vīru izaudzis. Tā kā sakiet vien mammītei paldies:))
Šogad sanāk ka ļoooti maz āpšu ir nomedīts, jo nekur reklāmās neredzu ka pārdotu.
Jānodīrā. Paša massa atrodas uz muguras. Kad tauki ir ņoņemti tad tos samaļ gaļas mašīnā un liek kastrolē. To kastroli liek otrā lielākā kastrolē un lielāko kastroli aizlej ar ūdeni tā lai mazākā kastrole līdz pusei būtu ūdenī. Mazākai kastrolei uzliek vāku un tad kādas stundas 6 vāra. Savādāk darīt nedrīkt ,jo taukus vajag ar ūdeni vārīt, bet nevis pa tiešo uz uguns, nebūs tās vērtības. Un vēlāk taukus nokāš, salej attiecīgā izmēra burkās un lieto kā pašam patīk, vai nu pats lieto, vai nu pārdot. Tas ir atkarīgs jau no tevis.
Bet tiešām izbrīna tas ka dadzi nezina ko ar āpsi darīties. Laikam jūsu pusē tas nav tik populārs ārstniecības zāles kā pie mums. :)