Pēdējās dienās zosis jau iet nesniedzamā augstumā, tas liecina, ka pārlidojums jau gandrīz ir beidzies. Kā Jums liekas, šogad zosis bija daudzāk nekā citus gadus, vai mazāk? Kā pārlidojums kopumā? Man jau liekas, ka citus gadus bija labāks un "ražīgāks" priekš manis personīgi. Un beigu beigās, cik tad katrs ir nošāvis? Varbūt kādam ir kāds interesants novērojums? Es piemēram šogad pirmo reizi redzēju Kanādas zosi :)
Aprīkojums: Antonio Zolli 1900 cal.30-06spr.+ divstobrene
Suņi: Bondza
03.11.2008. 19:09
Vakar biju aizbraucis - nekā! Viens bariņš būtu bijis šaujams, ja lidotu tieši pāri, bet pārējās nekādu interesi par purva akačiem neizrādija, kautgan lidoja ļoti intensīvi, bet tomēr augstu ap 100m un augstāk. Varbūt ar svilpi būtu bijis savādāk. Gulbji arī lidoja un nākošnedēļ uz beigām sola sniegu: http://search.gismeteo.ru/?req...
Kā Jums liekas, šogad zosis bija daudzāk nekā citus gadus, vai mazāk? Kā pārlidojums kopumā? Man jau liekas, ka citus gadus bija labāks un "ražīgāks" priekš manis personīgi.
Un beigu beigās, cik tad katrs ir nošāvis? Varbūt kādam ir kāds interesants novērojums? Es piemēram šogad pirmo reizi redzēju Kanādas zosi :)