Paldies,novilku un studēju manuāli.Izmaiņas nav lielas,laide,patronu aptverē,aizslēgā un drošinātājā,bet diez vai tās ir ~100 LVL vērtas,palikšu laikam pie 550.
Aprīkojums: Antonio Zolli 1900 cal.30-06spr.+ divstobrene
Suņi: Bondza
03.11.2008. 19:27
Es izvēlējos tomēr 555 laides un aptveres dēļ. Ja vari dabūt 550 ar izņemamo aptveri tad ņem droši, bet ja ar to "pārsteigum kastīti" - neliekas diezko ērti lietošanā.
MAn ir 550 LUX ( 243VIN ) kādu gadu. Sākumā tā grūti raustījās, bet nu iet godam.Tā kā pārsvarā izmantoju 1 patronu( cenšos)Nevaru neko teikt par izņeamās aptveres + vai-.Parasti pārlādējot negļučī.Cūkai jau prasītos niknāks, bet uz gaidīti tā pat krīt.
Es jau otro gadu lietoju CZ 550 kalibrs 30 06, ļooti patīk. No sākuma ar domāju luxus variantu pirkt, bet pirms tam aprunājos ar saviem večiem. Pateica ka laba manta, bet ir viens paliels mīnus tas ka ja sēdi uz gaidi un vēlies nomainīt patronu, atvēri aizsēlu un līdz pusie atvilki, bet te iziet tev āzis, tu atpakaļ patronu uzreiz nevari iebāzt patrontelpā, ieklinī. Bet tā luxus variants ir ar neko. Bet par savu izvēli CZ 500, 30 06 kalibru ļoti apmierināts esmu :)
550-ai šnellers ir?