Te Tev neko praatiigu nepateiks-katrs slavees savu un nopels citu!Pameklee iepriekseejaas teemaas-es pirms pusgada te par to Vepri intereseejos un bija daudz atsauksmes un ieej www.molot.biz tur buus daudz kas par Vepr karabiineem.
man ir vepris super, viss it ka forši, bet viņam ir plastmasas aptvere un pēc kādiem 200 šāvieniem viņa vairs nebija lietojama..bēda..bet pārējais it kā ok.
sveiks! ja nav problema aizbraukt lidz plakanciemam iedosu laba meistara tel nr , kronsteins stav uzoptikas , taisits no terauda, reizes 50esmuar to savis vel nekas neizkustejies , pie vina var pasutiit tadu kadu velies , cilvekam zelta rokas un ari gadu 50 pieredze ierou taisisanaa uzvards Mihailovs varbut zini
pirms gadiem 3. arī iegādājos parasto vepri- labs ierocic- kalašņikovs kas kalašņikovs, munīcija- kapeikas, viegli šaut bez optikas. Mīnuss- kalaša drošinātājs- skaļš, ne visai ērts, un patronu patrontelpā dabūt klusām nu nevar nekādīgi!!! aptveres- vismaz man ir ok! katram jau ir savs viedoklis, bet pa 500 ls labs ierocis.
Un visssssssssssss!