es braucu ar Toyota LC 95 3.0 D4D Nu gana labs auto, ietilpigs, +/- ekonomisks 10-13l uz 100. Uz cela satv videji labi, bezcela esmu iebraucis visur kur vajag. Ir doma par kadu jaunu auto kas varetu but nissan pahfinder vai navara. Ieprieks bija JEEP cherokee 4.0i 1998 gada. Nu nekad vairs tadu nebribetu, daudz rij uz cela neturas un maz vietas.
Kārtējā krāniņu staipītāju tēma? Es eju kājām! Visur varu iziet! Nekad nenogrimstu! Tā lūk.
Slēpts
04.12.2007. 09:04
Vai kā gribās piekrist Jurim K! :) Medībās var braukt arī ar autobusu un vilcienu utt. Mazliet jāpamaina jautājuma forma - kādu auto izmantojat medību laikā medību platībās? Es arī neizmantoju, lai gan ir ko izmantot. Esmu jauns un stiprs - arī eju ar kājām :)
Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
04.12.2007. 10:33
Forši jau izskatās, kad jaunie latvieši, tipa mednieki sabrauc ar L.Cruiseriem, Roveriem utt un sāk mērīties ar vinču garumiem:) Neko nesaku, katrs pārvietojas ar to ko var atļauties un vēlas, bet par normālu neuzskatu situāciju, kad pa medību objektu dzinējmedībās pārvietojas 20 dažāda izmēra džipi, kur katrā sēž pa medniekam un nonākot pie dzenamā masta, visi sāk grabināties pa bagažniekiem, cirst ciet durvis utt. cerot, ka meža zvēri tādi pakurli pagadījušies:) Pats personīgi atbalstu pārvietošanos ar kājām!
Un medījat jūs arī ar rokām?! Pārējais kolektīvs jūs paciešs un pacietīgi gaida, kamēr jūs ieradīsieties uz nākamo mastu platību otrā galā?! Un kā saimniekojat? Barību uz barotavām arī uz pleciem nesat, jo ķera ir krāniņu staipīšanas līdzeklis? :D Izklausās pēc senlatviešu tradīcijas - visu ko nevar atļauties nosaukt par krāniņu staipīšanas līdzekli.
Ne jau tas ka auto nevajag izmantot medību saimniecība ar to tika domāts, bet gan tas, ka nevajag ar visu kas tev pieder plātīties. šinī lapā ir reģistrējušies daudzi mednieki kas var atļauties gana dārgu medību ekipējumu un to arī izmanto, bet tomēr sadaļās par forumu dalībnieku ieročiem un auto neko neraksta, jo tā ir tīrāka krāniņu salīdzināšana un vai kādam no tā ir kāds labums es šaubos
Ieprieks bija JEEP cherokee 4.0i 1998 gada. Nu nekad vairs tadu nebribetu, daudz rij uz cela neturas un maz vietas.
Es eju kājām! Visur varu iziet! Nekad nenogrimstu!
Tā lūk.
Medībās var braukt arī ar autobusu un vilcienu utt.
Mazliet jāpamaina jautājuma forma - kādu auto izmantojat medību laikā medību platībās? Es arī neizmantoju, lai gan ir ko izmantot. Esmu jauns un stiprs - arī eju ar kājām :)
Neko nesaku, katrs pārvietojas ar to ko var atļauties un vēlas, bet par normālu neuzskatu situāciju, kad pa medību objektu dzinējmedībās pārvietojas 20 dažāda izmēra džipi, kur katrā sēž pa medniekam un nonākot pie dzenamā masta, visi sāk grabināties pa bagažniekiem, cirst ciet durvis utt. cerot, ka meža zvēri tādi pakurli pagadījušies:)
Pats personīgi atbalstu pārvietošanos ar kājām!
Pārējais kolektīvs jūs paciešs un pacietīgi gaida, kamēr jūs ieradīsieties uz nākamo mastu platību otrā galā?! Un kā saimniekojat? Barību uz barotavām arī uz pleciem nesat, jo ķera ir krāniņu staipīšanas līdzeklis? :D
Izklausās pēc senlatviešu tradīcijas - visu ko nevar atļauties nosaukt par krāniņu staipīšanas līdzekli.