Aprīkojums: Mossberg 835 12 Kal , Savage F93 22WMR
Suņi: Nau
Medību trofejas: 2
17.12.2008. 23:48
Sveiki,
Ko labu vai sliktu teiksiet par Bushnell,BANNER 3-9 X 40MM MATTE ILLUMINATED RETICLE Optisko tēmekli priekš Maskalibrenes.
Un vai ir vērts pirkt optisko tēmekli ar augstuma regulēšanas iespēju???
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
17.12.2008. 23:53
Labāk ņem šo http://www.bushnell.com/genera... Tas ka mazākais palielinājums ir 1,5 reizes priekš tuvajām distancēm ir plus. Pašam līdzīgs Bushnell modelis ar apakšējo 1,5 x stāv tieši uz masenes.
Pilnīgi pietiek tādas Bushnell optikas vai kautko līdzīgu, bet ar palielinājuma iespējām. Man pašam ir BSA 3-10x32 pilnīgi apmierināts.(GMB pirku pa 32,- ls ar visiem kronšteiniem, tagad varbūt mazliet dārgāka).
Vislabāk man patīk formulējums "maskalibrene", itkā no paša ieroča būtības - maza kalibra šautene nebūtu saprotams, kā veidojas saīsinātais nosaukums, t.i. skolā gramatikā bija "2"! :)
Runājot par optiku mazkalibrenei, tātad distancei līdz 100m - praktiski pietiek ar jebkādu, kaut vai jahti šmahti. Protams, katrs izvēlas pēc sava maciņa biezuma, cits uzliks arī Zeiss Diavari un pamatos to ar - ka pašam taču caur to jāskatās un kapēc man savai acij liegt to prieku!? :)))
Es arī esmu masenes ķīķera meklējumos. Patreizējais ķīniešu gaisenes Walther pa Ls 10,- laikam ir "izbeidzies". Negribētu neko dārgu, bet ko visjēdzīgāko parētu paņemt zem Ls 50??
Ko labu vai sliktu teiksiet par Bushnell,BANNER 3-9 X 40MM MATTE ILLUMINATED RETICLE Optisko tēmekli priekš Maskalibrenes.
Un vai ir vērts pirkt optisko tēmekli ar augstuma regulēšanas iespēju???
Runājot par optiku mazkalibrenei, tātad distancei līdz 100m - praktiski pietiek ar jebkādu, kaut vai jahti šmahti. Protams, katrs izvēlas pēc sava maciņa biezuma, cits uzliks arī Zeiss Diavari un pamatos to ar - ka pašam taču caur to jāskatās un kapēc man savai acij liegt to prieku!? :)))