Ar lāpstu pa galvu un krūmos :)
Joks.
Mes kad stājāmies mums vajadzēja dot mednieku apliecinājumu teksta veidā nolasot to, kā arī saņēmām diplomu ka esam pilnvērtīgi kolektīva biedri.
Nākamreiz ar vajadzēs pielietot kuiļa pautus iesvētīšanā, būtu laikam jautri noskatīties :)
Briesmīgāk būtu, ja tas pauts būtu jāapēd bez maizes sāls, pipariem un sīpoliem...
Bet ja godīgi, tad es līdz šim neesmu saskāries ar īpašu rituālu jaunpienācēju uzņemšānā.
Aprīkojums: Finn classic (12/12)(12/7x65), CZ 512(22WMR)
06.01.2009. 16:30
liekas puicisks pasākums, kas atgādina krievu armiju, uzskatu samaksā dalības maksu, uzklausi iekšējās kārtības noteikumus un uz priekšu, protams ja kolektīvā trūkst dzinēju tad pats saproti.
es un vel divi mani draugi kad iestajamies kolektiva, neka ipasha nebija, vnk mums nebija jamaksa biedru nauda, jo bijam tai kolektiva ap 10 gadiem gajusi pa dzinejiem..
Aprīkojums: Verney - Carron (12/76), Tikka t3 (308 win)
Suņi: -
06.01.2009. 17:27
Jūs, vecie mednieki, droši vien arī uzņematies atbildību, ka šajos jēlajos pautos nav kaut kādas slimības, kā piemēram trihanele vai kas tamlīdzīgs......
Joks.
Mes kad stājāmies mums vajadzēja dot mednieku apliecinājumu teksta veidā nolasot to, kā arī saņēmām diplomu ka esam pilnvērtīgi kolektīva biedri.
Nākamreiz ar vajadzēs pielietot kuiļa pautus iesvētīšanā, būtu laikam jautri noskatīties :)
Bet ja godīgi, tad es līdz šim neesmu saskāries ar īpašu rituālu jaunpienācēju uzņemšānā.