Eksaminācijas biļetes un medību noteikumus un citu noderīgu informāciju.... ko nezini, to sameklē un izlasi, tad arī kaut ko zināsi...
Ja iemācīsies tikai atbilžu variantus.... teikšu maigi, mednieks nesanāks....
guntis Matjušonoks, Šodien, 11:21
Pēdējo reizi manīts 2009-01-08 12:05
Eksaminācijas biļetes un medību noteikumus un citu noderīgu informāciju.... ko nezini, to sameklē un izlasi, tad arī kaut ko zināsi...
ZELTA VĀRDI, prātīgi pateikts.
Lai varētu atbildēt uz vairākiem jautājumiem vajadzēja izlasīt vairāku autoru grāmatas un daž ne dažādu literatūru, bet bija tādi jautājumi, kur vajadzēja jau zināt atbildi, jo uz tiem 100 pareizi atbildēt nevarēja. Jo sanāk ka pēc metodikas ir tā rakstīts, bet atbildē vajadzeja likt pilnīgi citu variantu.
Ja nešaubos ļoooti lieta diskusija mums bija ar tām putnu olām, vai drīkst tās aiztik vai nē. es pat jau atbildi neatceros. Pasen bija!
Un vēl dažreiz pēc bildēm ļoti atbildēt uz uzdotiem jautājumiem, realitātē viss ir acīmredzami, bet ja bilde nav kvalitatīva nu tad kā saka zini vai mini :)
Jau iepriekš Paldies!!!
Eksāmena jautājumi man liekas bija LATMAs mājas lapā, medību vadītāja VMD mājas lapā
Šis būs mans e-pasts
sindijamihailova@inbox.lv
Paldies!
Pēdējo reizi manīts 2009-01-08 12:05
ZELTA VĀRDI, prātīgi pateikts.
Ja nešaubos ļoooti lieta diskusija mums bija ar tām putnu olām, vai drīkst tās aiztik vai nē. es pat jau atbildi neatceros. Pasen bija!
Un vēl dažreiz pēc bildēm ļoti atbildēt uz uzdotiem jautājumiem, realitātē viss ir acīmredzami, bet ja bilde nav kvalitatīva nu tad kā saka zini vai mini :)