Šodien vārdadienu svin Terēze, Gundega, rītdien - Raimonds, Laine, Vilnis
toptitle

Forums

Tēmas nosaukums - Cik maksā medības? :))

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 20 lietotāji. Komentāru skaits 2. Pēdējais viedoklis 15.12.2011. 08:51

Žanna Zariņa
Žanna Zariņa
Pēdējo reizi manīts 2023-11-02 23:18
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Aizpute
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
15.12.2011. 08:30
Nu, veči.... es tēmu uzreiz nelasīju, jo domāju, ka tā ir par krutām viesmedībām... bet tagad palasot man rodas iespaids, ka viena daļa diskutētāju ir galīgi ku-kū...
Neviens jau laikam neapstrīdēs, ka labais apģērbs un brendu ierocis ir labāks par vecu rori un pufaiku, bet kāds tam ekipējumam ir sakars ar mednieka prasmi, zināšanām un cilvēcīgajām īpašībām, man galīgi nepielec.
Edgars Kecs
Edgars Kecs
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
15.12.2011. 08:51
Jā tieši tā Žanna pats galvenais kā jau daudzi minēja kas ir iekšā tam medniekam un cik viņš ir izpalīdzīgs un saprotoš, protams vēl labāk ja ir arī ar humoru apveltīts.
Bet diemžēl ir tādi jaunbagātnieki kas uzskata, ja tev nav visa šī krutās pasaules eķipējuma tu esi sūdīgs mednieks.
Diemžēl laiks visu noliek savā vietā. Labs piemērs ir ar tiem jaunajiem latviešiem, kas saņēmuši kredītus uzņēmuma attīstībai, tad pašā uzņēmumā iegulda nelielu summu, bet toties uzceļ krutās villas, sapērkas meršus un uzskata sevi par pasaules nabu, bet laiks parādīja savu un tagad tie kas tā domāja un uzstāja, paši vai nu bankrotējuši un dzīvo kaut kur pie kādiem radiem, vai pat ārzemēs aiztinās, jo nav ar ko parādus atdot!!!
Mēs katrs cenšamies pēc maksimuma protams eķipēties, tas cik atļauj finanses, un nevienu nenosodam ka tam ir nauda un tas var to atļauties citam nav naudas un kā var tā arī kuļas. Medībās visi esam vienādi, nav izņēmumu. Tikai diemžēl daudzi tā neuzskata, jo domā ja ir nauda, tad var nedarīt to vai to vai atļauties to vai šito.