Šis suns ir pavisam citāds kurš Latvijā maz pazīstams.
Paskatiet uz www.Youtube.com kādus viņi smagus darbus pilda.
Tā ir vienīgā suņu suga kas var piedalīties tiesā ,kā licinieks.
Ja viņš atrod tad tas tā arī ir.
Veiksmi izvēlē, tas jau ir paša saimnieka rokās.
Lasiet vairāk literatūru.
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
25.01.2012. 15:41
Super reklamas teksts medibu sunim! Seviski svarigi liecinieka statusa.... Redzu suns liecinieka kresla. Tiesnesis jauta, vai saimnieks medibas alkoholu lietoja? Vau, vau! Apstiprinosi atbild suns.... :D :D :D
Vienigi ar to smago derbu butu japrecize..., vai alni vienatne izvilks, un ja izvilks, vai nodiras....:D :D ;D
Vai , tak viss ir ir izvēles priekša , dari pats kā uzskati par vaidzīgu.
Bet viens gan Latvijā ar to domu graudiem gan ir kā ir.
Lai notiek ,mums ar humora izjūtu viss kārtibā.
Šis video neko neparāda. Spriežot pēc tā ,ka meklētā persona deva sunim kā pateicību gardumus nozīmē to, ka suns pazina šo cilvi.Līdz ar to šis eksperiments ir pilnīgi garām. Ja es stāvu mastā un suni palaiž cits dzinējs tad manējais suns ja pa ceļam netrāpās dzīvnieks, pirmām kārtām atskrien pie manis cauri mežam un tikai pēc tam iet atpakaļ mežā.
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
25.01.2012. 19:45
Rodas iespaids ka Sproga kungs VNK nesaprot kur ir registrejies un kam ko piedava! :D.... Bet tas ari nav slikti, vai nosodami, jo cilveks savu biznesu (sunu pavairosanu) censas reklamet plus minus pareiza vieta un pareizai auditorijai...Tiesa gan bez lielas izpratnes par lietu (ja kludos tad jau ieprieks atvainojos)! Bet ja Indrikim ir velme nodemonstret suni darbiba, medibas, tad domaju ka varesim vienoties par atsevisku sizetu! Loti gribas redzet rezultatu! :D :D :D
Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
25.01.2012. 19:49
Varu piekrist Aigara ieteicamo šķirņu sarakstam! Tikai man nav skaidrs, kāpēc tiek, manuprāt, nepelnīti aizmirstas Krievu-Eiropas laikas?
Arī Pētera Z.Viedoklis ir argumentēts, nevis savas šķirnes akla slavināšana!
Runājot par bladhaundiem, suns patiešām ar izcilu ožu, bet... šķirnei ir nosliece uz kuņģa sagriešanos. Piedodiet, Indriķi, bet es esmu ar to saskārusies un nekad neņemšu suni, kuram ir šāda nosliece, un citiem arī neieteikšu!Jo nekas briesmīgāks vairs nevar būt!!! Bet nu tā ir katra paša izvēle...
Suņi: Rietumsibīrijas medību suņi ,vienmēr vismaz 2.Latvijas dzinēji.
Medību trofejas: 6
26.01.2012. 08:49
Žanna-Rrievu-Eiropas laikas neizvēlos melnās krāsas pēc.Kā jau iepriekš teicu,laikas gatavoju sašautu dzīvnieku atrašanai,ir grūti piešaut ievainotu ruksi biezoknī,tumsā ja riņķi ruksim lēkā vēl melni suņi.
Veiksmi izvēlē, tas jau ir paša saimnieka rokās.
Lasiet vairāk literatūru.
Viņi ir domāti nopietnām medībām.
Super reklamas teksts medibu sunim! Seviski svarigi liecinieka statusa.... Redzu suns liecinieka kresla. Tiesnesis jauta, vai saimnieks medibas alkoholu lietoja? Vau, vau! Apstiprinosi atbild suns.... :D :D :D
Vienigi ar to smago derbu butu japrecize..., vai alni vienatne izvilks, un ja izvilks, vai nodiras....:D :D ;D
Bet viens gan Latvijā ar to domu graudiem gan ir kā ir.
Lai notiek ,mums ar humora izjūtu viss kārtibā.
Arī Pētera Z.Viedoklis ir argumentēts, nevis savas šķirnes akla slavināšana!
Runājot par bladhaundiem, suns patiešām ar izcilu ožu, bet... šķirnei ir nosliece uz kuņģa sagriešanos. Piedodiet, Indriķi, bet es esmu ar to saskārusies un nekad neņemšu suni, kuram ir šāda nosliece, un citiem arī neieteikšu!Jo nekas briesmīgāks vairs nevar būt!!! Bet nu tā ir katra paša izvēle...