Nu nezin' vis. Ir viedoklis, ka TIKKAs bij' labas, līdz makaronrijēji to kantori pārpirka un izlaida jauno sēriju T3. Par T3 labas atsauksmes neesmu dzirdējis. Vismaz salīdzinājumā ar veco Hunter. Viens zināms cilvēks bij' paņēmis TIKKA T3 Varmint - šautuvē parastais Remington 700 šim izgrieza pogas. Godīguma pēc gan jāpiebilst, ka TIKKA tika mocīta ar lētajām FMJ patronām, bet remis darbināts ar čehu medībniecēm.
Kalibram gan nav ne vainas - optimāls mūsu platuma grādiem. Protams, ja netaisies lietot lētos (zemessargu) patronu krājumus. Uz to īpaši nevajadzētu cerēt - izkliede pa pus pļaviņu un stobrā drīz vien varēsi stūķēt krietni resnākas lodes. :)
Arii kaadreiz gribeeju tikku, bet viens atgadijums man lika pardomaat vai tieshaam vajag. Pazinjam mediibu laikaa paarlaadeejot ieroci aizsleegs izjuka, mekleejaam sastaavdaljas kaadas 2 stundas. Peec tam kad likaam kopaa sapratu ka diezgan nenopietni tas aizsleegs izdomaats... Nesen arii kimereeju vienu tikku,nu kaut kas vinjai nav iisti labi... nemaaku pateikt kas, bet nu biju domaajis ka buus nopietnaaka. PAR STOBRU GAN NEKO SLIKTU NEVARU TEIKT, baigi labie... Tad jau labaak njemt SAKO - to aparaatu ir prieks njemt rokaa un arii piestraadaats pie vinja ir krietni labaak...
Hmm, nekad nebiju dzirdējis, ka būtu izjucis aizslēgs! Man arī kretinē tas plastmasas gals un vienam čomam ir kārtīgi ieplaisājis, bet jau divus gadus tā plaisa ir un nekas vēl nav noticis!
SAKO stobri un aizslēgs tas pats, tuč labāks koks!
neliela atkāpe no tēmas, vienam vecim izšķaidīja Tikka 695 aizslēga izmetēju un plastmasas cepuri, šāva ar 7mmRemMag Hirtenberger patronām. Atdeva patronas ekspertīzei un viss, nekas vairāk nav dzirdēts. No tādiem mēsliem īstenībā neviens nav pasargāts.
Palasi, te ir par manu tikku! Arī .308win kaliibrā!
Kalibram gan nav ne vainas - optimāls mūsu platuma grādiem. Protams, ja netaisies lietot lētos (zemessargu) patronu krājumus. Uz to īpaši nevajadzētu cerēt - izkliede pa pus pļaviņu un stobrā drīz vien varēsi stūķēt krietni resnākas lodes. :)
Man pusminūti dod stabili!
SAKO stobri un aizslēgs tas pats, tuč labāks koks!