Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
22.01.2009. 10:40
Man te viens coms sola ka neesot nekadu problemu dabut 3+ paaudzes nakts redzamibas optiku no Novosibirskas militaras rupnicas. Pirms ko tadu darit velejos uzzinat vai kadam ir personiga pieredze ar sadu optiku. Esot dienas- nakts rezims, ja zvers ir zale tad radot vina konturu plus vel merot attalumu lidz merkim.
Baltkrievijā ražotās vislabākās ir ar holandiešu pārveidotāju blokiem. Svarīgi, vai pārslēdzot no dienas uz nakts režīmu nav liela trāpījumu nobīde. Arī interesētu tas variants tuvāk papētīt. Varbūt, ja divas ņem, tad lētāk :)
Dabūt nav nekādu problēmu,ievest ir problēma,jo nakts redzamības optika paaudze 3+ maksā ap 10000 USD un būtu liels zaudējums ka to atņem uz robežas.Iesaku pirkt DEDAL firmas optiku -pārbaudīta vērtība,un neiesaku pirkt diena-nakts variantu,daudzi kuri nopirkuši tagad nevar tikt vaļā.Un nemaz nevajag 3+ paaudzi pietiks ar DEP-0 ,un ietaupīsi 5000 USD ,bet 2x sliktāks viņš nav.Iesaku DEDAL 470 ar palielinājumu 6X vai 480,var apskatīties www.nightvision.ru,ja kādam vajag es zinu kā to var dabūt
Tīri intereses pēc - kāds ir tiesiskais pamatojums tam, ka nakts optiku var atņemt? Labi, pieņemsim, ka tā ir dubultā pielietojuma optika, tātad, vajag attiecīgu atļauju [bet tādu tagad vajag teju katrai optikai, kas vesta no 3 valstīm].
Kāds vēl varētu būt pamatojums, ka ievedot man to atņemtu?
Tieši ievedot, jo par to, ka RU likumi droši vien ierobežo izvešanu - par to šaubu nav.
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
22.01.2009. 12:36
janis Januševskis:
Pilniigaakaas mulkjiibas par to 10000USD .... skaties www.morovision.com
Labaakaas trubas EOP (image intensifier) uz doto briidi (pieejamas nemilitaaristiem) ir ITT razhojuma Gen 3 Pinnacle.
Modelis MV-760 ir Dedal-760 100% analogs, tikai ar labaaku EOPu.
Arnis Puksts:
EU ir aizliegts civilo aprindaas savaa iipashumaa tureet jebko labaaku par Gen 2.
Aprīkojums: Blaser R93 270WSM, Rem .223 Swarovski Z6i 3-18x50 BT; Blaser BBF 97 30-06/12 Swarovski Z6i 1-6x24; uzlabota Walther G22 22LR 3-9x50, Leica CRF1200Y talummers un Swarovski EL 10x42 binoklitis.
Medību trofejas: 14
22.01.2009. 13:27
Arnis, nu neatceros, kur es to lasiju .... bet no USA tu nevari oficiaali dabuut neko labaaku par Gen2.
Ja gribam buut iipashi preciizi,
tad tiek reglamenteets FOM (Figure of Merit), t.i. parametru kopums - juutiiba, izshkjirtspeeja un signal-noise.
Kāds vēl varētu būt pamatojums, ka ievedot man to atņemtu?
Tieši ievedot, jo par to, ka RU likumi droši vien ierobežo izvešanu - par to šaubu nav.
Pilniigaakaas mulkjiibas par to 10000USD .... skaties www.morovision.com
Labaakaas trubas EOP (image intensifier) uz doto briidi (pieejamas nemilitaaristiem) ir ITT razhojuma Gen 3 Pinnacle.
Modelis MV-760 ir Dedal-760 100% analogs, tikai ar labaaku EOPu.
Arnis Puksts:
EU ir aizliegts civilo aprindaas savaa iipashumaa tureet jebko labaaku par Gen 2.
Ja gribam buut iipashi preciizi,
tad tiek reglamenteets FOM (Figure of Merit), t.i. parametru kopums - juutiiba, izshkjirtspeeja un signal-noise.