Interesē jūsu domas, kādu briežu bulli un kā gribam nomedīt, ja mednieku klubam palikusi neatšauta briežu licenze. Un vai tas noteikti jānomedī, varbūt lai tas uzbauro arī 2009.g. septembrī, kad būs iespēja nomedīt ar vēl labākiem ragiem. Ne spalviņas. Sevišķi interesē Kurzemes kaimiņu viedoklis.
Mes ari laikam ne......... gazeles sogad nesausim un nekas nopietnaks nav manits, govis teli tiek maniti bet kavalieris velns vinu zin pa kurieni dzivojas...!!!
Slēpts
22.01.2009. 15:18
Arni! Nu protams, ka nešausim. Diemžēl tavi kaimiņi Blīdenē vālē uz nebēdu.
Māri es dzirdēju, ka jums šogad arī mazais kritis:D
Slēpts
22.01.2009. 16:37
Nu mēs savā kolektīvā necenšamies atšaut tapēc ka ir licenze.Kroplie nav nākuši un skaistie ragi ar nav trāpijušies.Labāk lai perspektīvie dzīvo nekā šaut tikai dēļ atļaujas.
Māri man liekas, ka arī vēl tuvāku kaimiņu večiem ir asiņainākas domas par briežiem. Bet man vēl liekas intresanta kolektīva nostāja sodīt večus par dzinējmedībās nošautu sivēnmāti, bet nošaujot vidēja vecuma briežu bulli nēkā viss normāli. Mēs visi zinām kā cūkas aug un vairojas limits ir dauz gan mums gan kaimiņiem, bet briedim taču nepietiek ar 3-5 gadiem. Mans secinājums šādos kolektīvos trofejas neintresē, bet gan daudz daudz gaļas.
ne spalviņas kas vel cinas!!