...ar kādu attieksmi pats iesi veikalā,tādu ceri saņemt atpakaļ.tā netveramā stīga jau gaisā virmo,ķermeņa valoda runā bez vārdiem.protams,no abām pusēm. man Lijas cilvēki personīgi pazīstami,veikala normāli parunājamies.ja lielāks pirkums,tad vēršos pie Raivo vai Žannas.ja kas jāpasūta ,tad runāju ar Eviju,vienmēr ļoti atsaucīga.ja vienkāršāks pirkums,tad tiekam galā ari ar vecāko kundzi,kā viņu te forumā sauc.tas par Jelgavas Liju,liepājas Lijā pagaidām neesmu bijis.
Cik Latvijas medību veikalos esmu iepircies, vai vienkārši apmeklējis tīri zinkāres pēc, es neēsmu saskāries ar rupju vai nevērīgu attieksmi no pārdevēju puses. Pieļauju, ka ir dažādas situācijas kurās nevienmēr ir vainojams pārdevējs un mēs (klienti), vienmēr gribam lai mums ir taisnība, bet aizmirstam, ka pretīm arī stāv tikai cilvēks ar nerviem un problēmām. P.S. Lūdzu neizteiksim jēlības par citiem un jo īpaši par sievietēm- vai kā arī tur nebūtu bijis!
Nez kāpēc visi vienā balsī noliek Jelgavas veikalu, lai gan tēma bija domāta apspriest konkrētu Liepājas veikalu.
P.s. Jānim Vilsonam! Nemaz nebiju domājis kādu nozākāt, vienīgi drusciņ labsirdīgas ironijas:) Turklāt neviens, kaut arī zinošākais un pieredzējušākais medību vadītājs vai VMD darbinieks, automātiski nekļūst par labu pārdevēju. Tās tomēr dažādas profesijas un apmeklējot veikalu es viņu vērtēju kā pārdevēju no pircēja viedokļa:)
Es arī pievienojos vairākumam,par Lija Jelgavā,apkalpōšana vēl tā,,bet ja iepirksieties,tad tikai redzēsiet, kas sāksies. Pirku karabīni un EAW KRONŠTEINUS,ar kronšteinu montāžu,taču kronšteini bija krutka kautkur tepat latvijā štancēti,uzlikšana saucās,uzliek skrūves nepievelk.Tai vecai kargai neko nevarēja ieskaidrot,gribēja mani tiesāt par apmelošanu un negoda celšanu,pēc stundas apmainoties ar savstarpējām laipnībām,ļoti negribot tomēr atdeva naudu un piekodināja vairs kāju nespert viņu veikalā.Pie JAUNBĒRZIŅA,TUR GAN VISS OKEI,ja kāds defekts tas tiek par firmas naudu ātri novērts.
Jā LIJAS veikalā tev iesmērēs kaķi maisā, viņiem pofig par to, ko citi par viņiem domā - naudu dabūja un viss. Smirdīgs ūķis, kur neviens neko tev nepateiks un labu neieteiks.
Labāk manuprāt ir Talsos pie Jaunbērziņa, arī šautuve uzvietas, tā ka ne tikkai konsultēs, bet varēsi arī izmēģināt kā ierocis šauj.
Aprīkojums: Tikka T3 Hunter 308 win., FinnClassic 12/76
Suņi: Inkija, Bavārijas asinspēdu dzinējsuns
Medību trofejas: 11
17.09.2014. 09:56
Piekritīšu Aivaram B. - ar kādu attieksmi pats iesi veikalā tādu saņemsi atpakaļ. Nezinu , personīga pieredze ar Liju laba,esmu iegādājies pie Raivo karbīni , gludo un optiku plus daudz noderīgu lietiņu.Tāpat neko sliktu nevaru teikt nedz par Hubertu,esmu tur biežs viesis,nedz ar par Talsu ieročiem.Laikam man veicās, visur laba attieksme.... Varbūt jāpamēģina apmeklēt veikalus ar saviebtu ģīmi ...tad varēšu dalīties pārdzīvojumos....Starp citu prieks , ka Lija arī tagad Liepājā ,būs tuvāk mājām.Šaujat garām un tik traki nepukojaties!!!
Slēpts
20.09.2014. 12:49
Liekuļotās laipnības maska ātri krīt.
Nez kāpēc man negribās ticēt, ka tik daudzi izkāpj ar kreiso kāju no gultas un taisnā ceļā dodas patronas iepirkt.
Slēpts
20.09.2014. 16:45
tepat forumā var atrast attieksmi pret veikaliem un pārdevējiem un iespaids tāds arī paliek, ka iet iekšā ar saviebtu ģīmi, jo vienam uzreiz nepaziņo par atlaidi, otram nav sarkanais paklājiņš izritināts, trešais uzskata sevi par pašu gudrāko un rezultāts beigās ir tāds, ka gānās uz veikalu :D
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
21.09.2014. 15:03
Ģirtam:
Tāpat kā ne katrs cilvēks var strādāt par policistu/grāmatvedi/direktoru, utt., ne katrs var būt PĀRDEVĒJS. Sliktam pārdevējam, tāpat ka sliktam dejotājam, pauti, sorry, klienti vainīgi. Pārdevēja darbs tomēr ir darbs ar cilvēkiem, nevis precēm, tādēļ, ja nemāki komunicēt, sorry, jāstrādā noliktavā. Klienta attieksme (un atstātā nauda) ir pārdevēja kā profesionāļs spogulis. Tēdēl nav ko vainot spoguli, ja pašam feiss šķībs :)
P.s. Jānim Vilsonam! Nemaz nebiju domājis kādu nozākāt, vienīgi drusciņ labsirdīgas ironijas:) Turklāt neviens, kaut arī zinošākais un pieredzējušākais medību vadītājs vai VMD darbinieks, automātiski nekļūst par labu pārdevēju. Tās tomēr dažādas profesijas un apmeklējot veikalu es viņu vērtēju kā pārdevēju no pircēja viedokļa:)
Labāk manuprāt ir Talsos pie Jaunbērziņa, arī šautuve uzvietas, tā ka ne tikkai konsultēs, bet varēsi arī izmēģināt kā ierocis šauj.
Nez kāpēc man negribās ticēt, ka tik daudzi izkāpj ar kreiso kāju no gultas un taisnā ceļā dodas patronas iepirkt.
Tāpat kā ne katrs cilvēks var strādāt par policistu/grāmatvedi/direktoru, utt., ne katrs var būt PĀRDEVĒJS. Sliktam pārdevējam, tāpat ka sliktam dejotājam, pauti, sorry, klienti vainīgi. Pārdevēja darbs tomēr ir darbs ar cilvēkiem, nevis precēm, tādēļ, ja nemāki komunicēt, sorry, jāstrādā noliktavā. Klienta attieksme (un atstātā nauda) ir pārdevēja kā profesionāļs spogulis. Tēdēl nav ko vainot spoguli, ja pašam feiss šķībs :)