Šodien vārdadienu svin Monvīds, Egita, Emīls, rītdien - Ludmila, Laimdots, Laimiņš
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - LIJA-2

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 37 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 03.03.2015. 10:19
Ar medībām saistītās tēmasMedību veikali

Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2025-02-04 18:02
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Jelgava
Medību stāžs: Neliels
Aprīkojums: ИЖ - 27E, Tikka T3, Savage 25
Medību trofejas: 3
17.02.2015. 21:41
Varbūt ka kaut ko esmu sajucis, bet kopējā bilde ir visai precīza.
Jānis
Jānis
17.02.2015. 22:02
Ja nu iesāku... Pastāstīšu, kas man riebj.
Pērku tur pa laikam visādus sīkumus... Ienāku veikalā trešo reizi pa nedēļu (sanāca pabraukāt uz šautuvi, vajadzēja pāris reizes munīciju piepirkt. Tātad - ienāku, sasveicinos, pāris frāzes, kas un kā. Atceras mani. "Iedodiet, lūdzu paciņu monolītu 12/70". Stāv, nekustās. Laikam nedzirdēja. Atkārtoju to pašu tekstu otrreiz. Stāv. Atskan gari stiepta, pārmetoša atbilde: "Es dzirdēju." Stāv, nekustās. Es pie sevis domāju: "Kas par vainu? Varbūt man šlipse šķībi?"
Nē, dārgie - izrādās, ka man sākumā jāpabāž šai papīri zem deguna, jo citādāk to pasniegt vai atgādināt nav iespējams. Nu ko - cepuri nost.
Nav jau tā, ka sīkumus tur vairs nepērku... Uz Dobeli katru reizi braukt slinkums...
P.S. Atvainojos par trīskāršo komentāru.
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2021-06-20 08:47
Lietotāja statuss: Lietotājs
18.02.2015. 13:49
Vinja bija aabolus saeedusies - veeders visu riitu puutaas.
Ieraudziija Tevi, sagriezaas veeders, knapi vareeja paaris fraazes izdvest.
Tad nu ar sasprindiznatiem vaigiem staaveeja, jo ja pakusteetos buutu PRRBRRR pa visu veikalu un kauns uz muuzju.
Ja nopietni, tad atgaadinaat vajadzeeja, vienkaarshi cilveeks jau 3. reizi nedeeljas laikaa ienaacis, domaaja, ka pats atcereesies.
PS., domaajams, ka arii labi paziistamam cilveekam jaaprasa. Kameras ta veikalaa ir, ja nu cilveeks vakar nodzeeris papiirus un sanaak kaada shmuce.
Intars
Intars
Pēdējo reizi manīts 2024-10-25 18:38
Lietotāja statuss: Eksperts
Mednieku organizācija: Rīts
Atrašanās vieta: Nagļi
Medību stāžs: No 2001
Aprīkojums: Blaser F3, Blaser R8 GRS+Kahles 624i, Keppeler Benchrest 6,5x47+Nightforce 15-55/52
Medību trofejas: 2
18.02.2015. 14:36
Vismaz Rīgā.. Lijas veikals ir baigi OK. Pārdevēji laipni; uz jautājumiem atbild "pa lietu"... Nesen arī zvanīju uz turieni - ļoti laipni izstāstīja kādas Tikkas un Sako pašlaik ir uz vietas, kalibri, cenas utt. Man palika vislabākais iespaids...
Šoreiz gan pēdējā mirklī pārdomāju un nepaņēmu noskatīto Sako Varmintu, bet ieroči (Sako&Tikka) ir ļoti labi un kaut kad.. noteikti manā seifā būs arī tāds..:)
Raivis
Pēdējo reizi manīts 2021-01-26 12:08
Aprīkojums: Baikal MP155, Sako A7 (3006)
18.02.2015. 15:01
+1 Intara viedoklim par pārdevējiem Rīgas Lijā.
Pārdevējs vienlaicīgi pamanījās pārdot plinti klientiem un mani vēl nokonsultēt!
Labprāt atgriezīšos, lai nopirktu karabīni tieši tur un ceru, ka par šādu reklāmu iedos atlaides :)
Jānis
Jānis
18.02.2015. 20:37
Pret to, ka atgādina par papīriem, man nekādu iebildumu nav. Nepatīkams ir veids, kādā to dara. Un cik ilgi tad šī klusējot būtu stāvējusi, ja es pats nebūtu atjēdzies, ka viņa grib papīrus?
Krišjānis
Krišjānis
Pēdējo reizi manīts 2024-12-27 00:35
Atrašanās vieta: Saldus
Medību stāžs: 12 gadi
Medību trofejas: 12
18.02.2015. 20:57
Jelgavas Lijā vienu reizi pirku patronas. Izvilku papīrus un paprasīju ko vajadzēja. Iereģistrēja, norēķinājāmies, paldies un uzredzēšanos. Ļoti ļoti neitrāli :D :D :D :D :D vairāk ne vārda no abām pusēm, pats zināju pat kur parakstu uzlikt :) :)
Jānis
Jānis
Pēdējo reizi manīts 2025-06-18 16:10
Atrašanās vieta: Rendas, Kabiles meži, izcirtumi un purvi
Aprīkojums: Titan 6 .30-06, Finn Classic 12.cal.
Medību trofejas: 4
18.02.2015. 22:18
Krišjānim:
Jelgavas veikals ir priekš ļooti pieredzējušiem medniekiem: atnāk, kad konkrēti zina, ko grib, pārvalda visus iegādes rituālus (kad un KO izvilkt, kur parakstīties), un NETIRANIZĒ pārdevēju ar kaut kādiem stŪlbiem jautājumiem :D
Slēpts
19.02.2015. 00:49
Stulbi ir taisīt cilvēkus par muļķiem mēsla vērtē! Jā, tikkas un sako saka esot labi ieroči un tos parasti nevajag ar svarku vārīt. Bet negribu pat iedomāties, kas būtu, ja vajadzētu, ja jau sūda tozika dēļ šitāds cirks. Tad vajag aizsūtīt pārdevējus uz otru filiāli pieredzes apmaiņā. Jo Jelgavā tev ir tiesības maksāt. Un turēt muti.
Slēpts
19.02.2015. 01:34
Neesmu jau nez ko sadomājies pirmā kursa jurispudences studentiņš vai baigais cīnītājs, bet ne arī puišelis bez pašcieņas. Es tikai esmu novērojis, ka jebkurš "varonis" piedomā pie savām darbībām un izteicieniem, ja tas var arī nepalikt tajās četrās sienās. Jelgavā varbūt iedos atlaidīti, ja piespraudīsiet pie dibena paša nomedīta jenota asti, nometīsieties četrrāpus un ar zobos paņemtu ieroča atļauju pēc paroles pateikšanas mīļi palūgsiet tās patronas, kuras neviens tāpat nepērk. Varbūt pat dabūsiet bukletu, kurš kā zimāms ir zelta vērts. Es neprasīšu.