Šitas maliķu variants tagat tak ir daļēji apbremzēts pateicoties tam ka cūkas var medīt cauru gadu.Jo maliķiem jasāk uztraukties no oficiālajiem medniekiem.Agrāk vel slokas kad bija medījamas ar mednieku bija vairāk pa mežiem.Bet kad bija liels starplaiks lai tiktu uz mežu-maliķiem problēmas bija salīdzinoši mazākas.Ja mednieki paši brauks uz mežu-maliķiem būs mazākas iespējas medīt.
Viiri atvainojiet,piedodiet arii es ar "brauninju" no autinja jumta esmu schaavis lapsas kaiminju teritorijaa bet nekad nemediischu ko citu bez schii kolektiiva atljaujas.Un nekad nelaidiischu garaam iespeeju uzschaut lapsai-arii no 250 metriem. Jaa 100% nekriit bet paarsvaraa rezultaats ir pozitiivs.
Mārci, var jau rīkoties tā, ka vienkārši būs papildināts meklēšanā esošo un nekad neatrasto skaits.
Tikai jautājums - vai viena vai pat 10 aļņu dēļ ir to vērts? Es saprotu, ka ir lieta, kuru dēļ ir - savu un tuvu cilvēku veselība, dzīvība, utml. Bet dzīvnieku dēļ...nu nezinu.
Aivara [suminājums vārdadienā :)] variants ir apsveramāks...
Marci , kad tu to lapsu no autina savi svesas platibaads , nebaidijie ka kads ap gludo uzsaus vai ari nofilmees:))))ar ko atskiras alnis no lapsas nesaprotu , abiem pukst dziva sirds::::))))) un taa taa geeela parasti ar lapsaam saakaaas , tikmer kads nenoker un nenokodeee ar gludo pa ribaam:)))
... ja braukā pa laukiem un šaudās,vai nu ēst grib, vai ar nekaunību apslimuši?. lauku ceļi tādi šauri,ja nu neabraucamā vietā peļķes dibenā kāds dēlis ar daudz un lielām naglām uz augšu noslēpies? diezin vai otreiz pa tik pretīgiem ceļiem brauks,iepējams,apvainojušies būs cilvēki,pieļauju,ka pat lamāsies necenzētiem vārdiem ilgi uz vietas,kaut ko gar mašīnu rosīsies. tad ir īstais brīdis piebraukt kopā ar attiecīgiem dienestiem,par problēmām apjautāties,iepazīties.,DDD.
Tikai jautājums - vai viena vai pat 10 aļņu dēļ ir to vērts? Es saprotu, ka ir lieta, kuru dēļ ir - savu un tuvu cilvēku veselība, dzīvība, utml. Bet dzīvnieku dēļ...nu nezinu.
Aivara [suminājums vārdadienā :)] variants ir apsveramāks...