Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
28.12.2007. 07:58
Protams, aizstāvēšu Browning lietotāju pulciņu, jo ir gadījies izstādē Vācijā paturēt rokās visus tā brīža pusautomātus un katrā ziņā Merkel bija viens no visplasmasīgākajiem un pārvelkot aizslēgu grabēja kā tukša kārba, arī patronu aptvere no plastmasas utt. Nav komentāru par stobra kvalitāti un precizitātes rādītājiem - šāvis nēesmu, nēesmu arī nevienam no apkārt zināmajiem medniekiem tādu redzējis! Vispatīkamākais no visiem bija Sauer S303 :)
Merķelim nav ne vainas, cik apgrābstīt izstādē iznāca. Ne grabēja, nekā. Neviens atbildīgs mezgls viņam jau nav no plastmasas, tikai korpusa daļas. Lai svaru nodzītu. Tas, ka aptvere no plastmasas, arī ir ciešami. Nerūsēs. Diemžēl arī nevienu īpašnieku nezinu. Vienvārdsakot, ņem ciet to, kas pašam ērtāks liekas. Par Saigu viennozīmīgi simpātiskāki abi varianti :)
Mednieku organizācija: Latvijas Mednieku savienība
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: no 1989
Aprīkojums: TOZ, ZOLI, Titan, Sauer
28.12.2007. 23:24
H&K nedaudz izskatās pēc gaļasmašīnas, bet tai pašā laikā teicami pilda šo funkciju!:)
esmu dzirdējis tikai labas atsauksmes! galvenais, kā jau visiem pusautomātiem, kad šauj - neatspiesties pret koku vai ko citu, jo tādejādi sabojāt aizslēgu ir vairāk kā elementāri...
Par kādu izstādi iet runa? Tāpēc ka IWA-2005 merķeļa SR1 nebija, to nu es tiešām zinu. SR1 parādījās tikai IWA-2006, reizē ar zauera un vinčuka pusautomātiem.
esmu dzirdējis tikai labas atsauksmes! galvenais, kā jau visiem pusautomātiem, kad šauj - neatspiesties pret koku vai ko citu, jo tādejādi sabojāt aizslēgu ir vairāk kā elementāri...