Kadēļ tieši uz Mossberg ieciklējies? Tādus verķus ražo arī Remington, Winchester, utt.
Man personīgi tie šlāgerpumpji nepatīk - visi vienstobrenes mīnusi bez reāliem plusiem.
Šķiet, ka redzēju pumpi Vinārā [Tērbatas iela], bet tas bija pasen.
Par marku nepateikšu, jo par pumpjiem pats šajā brīdī neinteresējos.
Vislabākais variants ir noskaidrot veikalu telefonus [1188, piemēram], piezvanīt un pajautāt, kādi pumpji ir, kādā cenā un tad jau var aizbraukt apskatīt. Sāc ar dzīvesvietai tuvākjiem veikaliem. Metode noteikti ar garantētu rezultātu - vismaz es tā darīju un darīšu; forums ir laba lieta, bet ir specifiski jautājumi, kurus vieglāk noskaidrot no pirmavotiem. :)
PS. J.M. fakta konstatācija un apsaukāšanās ir 2 fundamentāli atšķirīgas lietas, ja kas... :)
Kāpēc no gludā vītņstobra nedrīkst šaut ar skrotīm? Vai tas ir saistīts tikai ar tīrīšanas problēmām? Winčesteram ir rakstīts......,,..precīzai šaušanai tikai ar lodēm,,.
Atslēgas vārdi - "precīzai šaušanai" :) Spāņu Lanber Becada divstobrenei arī viens stobrs ir vītņots, speciāli priekš tam, lai dotu plašāku skrošu izkliedi un labāk varētu medīt sīkputniņus no padsmit metru distances :)
Man personīgi tie šlāgerpumpji nepatīk - visi vienstobrenes mīnusi bez reāliem plusiem.
Par marku nepateikšu, jo par pumpjiem pats šajā brīdī neinteresējos.
Vislabākais variants ir noskaidrot veikalu telefonus [1188, piemēram], piezvanīt un pajautāt, kādi pumpji ir, kādā cenā un tad jau var aizbraukt apskatīt. Sāc ar dzīvesvietai tuvākjiem veikaliem. Metode noteikti ar garantētu rezultātu - vismaz es tā darīju un darīšu; forums ir laba lieta, bet ir specifiski jautājumi, kurus vieglāk noskaidrot no pirmavotiem. :)
PS. J.M. fakta konstatācija un apsaukāšanās ir 2 fundamentāli atšķirīgas lietas, ja kas... :)