Kāpēc jāgāž mazāk? Gāzīsim cik gribēsim. Es nesūdzos par to, ka briežu skaitu vajadzētu padarīt mazāk, bet gan par to, ka vēlētos redzēt lielos plēsējus savā pusē. Tā kā nerunā ne par tēmu.
nevis tik bezjēgā daudz briežus, cūkas un stirneveidīgos dzīvniekus
Ja pēc Jūsu vārdiem "bezjēgā" nav par daudz,tad nu nezinu, turklāt pats tālāk rakstat ka "ir jau pārāk daudz viņu". Ok, tas galīgi nav par tēmu, bet kāds ir sapinies savā meistarībā.
Ja par tēmu, personīgi visas lapsas esmu atdevis čomiem kas aizveda nodot pvd. A kad vairs neņem pretī, tad mežmalā kā ēsmu citām lapsām, ar ādām neredzu jēgu čakarēties.
Nuja, neņemot vairs tās lapsas pvd. VMD varēja iedibināt kādu prēmēšanas sistēmu par lapsu un vilku priekškājām kādu papildus buka licenci, vai ko tādu vismaz. Pašiem milzīgās summas par vakcīnām ietaupītos. Ja gadā vienai lapsai tērē Ls 60 vakcīnām, tad pusi mednieki varētu atšaut par trīsreiz mazāku atlīdzību, teiksim.
Nauda vālda pār pasauli! Kāda "imperātoram"tuvu stāvoša persona taču šīs vakcīnas tirgo.Ja vvd par lapsu maksātu 20 un 15 ls, pieļauju,ka šai, kādai, personai vairāk nebūtu pacientu, kam šīs vakcīnas vajadzīgas. Un naudiņa tutū.Manuprāt vajadzētu noskaidrot, kas šīs vakcīnas tirgo un painteresēties, kas aiz viņa stāv.Tā vien liekas, ka tā varētu būt kāda ļoti pazīstama persona.Jo kopējā summa par šīm vakcīnām taču ir sešciparu skaitlis.
Ja pēc Jūsu vārdiem "bezjēgā" nav par daudz,tad nu nezinu, turklāt pats tālāk rakstat ka "ir jau pārāk daudz viņu". Ok, tas galīgi nav par tēmu, bet kāds ir sapinies savā meistarībā.
Ja par tēmu, personīgi visas lapsas esmu atdevis čomiem kas aizveda nodot pvd. A kad vairs neņem pretī, tad mežmalā kā ēsmu citām lapsām, ar ādām neredzu jēgu čakarēties.