Aprīkojums: Strasser RS 9,3x62,Brawning BAR LONGTRAC LUXE 9.3X62, Heym SR 30 270 WSM, Merkel RX.Helix 223 rem Brawning CYNERGY PRO SPORT 12M 76, Medību loks un arbalets. Browning Maxus 12cal
Suņi: Laikas(daudz)
Medību trofejas: 44
01.02.2008. 10:20
internēta skaties dog tracking, ultraponti xl vibra, tur pat ir prais list un var ari uztaisīt pasutijumu, lai veicas
Vai kādam ir izsekošanas ierīce, ar GPS uztvērēju. Vai nav nekāds problēmas? Cik es esmu ar JS Latvijas karti un GPS uztvērēju pa mežu esmu vizinājies sliktos laika apstākļos un biezā mežā tas nespēj uztvert signālu no satelītiem.
Es piedalijos tajā raidijumā un mēs piedavājam visu veidu SPECIĀLU ELEKTRONIKU MEDĪBU un mājas SUŅIEM sadarbibā ar LMKA, LKF, vairākiem klubiem un kinoloģiem:
- GPS-meklētājsistēmas dzinēj un asinspēdu suņīem;
- Bipperi putnu suņiem;
- pazemes meklēšanas sistēmas alu suniem;
vairāk informācijas WWW.SUPERSUNS.LV - SUŅU ELEKTRONIKAS CENTRS
Tikai pie mums visas JAUNAS sistēmas GARMIN ASTRO 220 arī ar krievu valodu. Tuvāka laika arī latviskosim.
Ka arī pārprogramējam uz citu valodu jau esošas. Un protams papildsiksnas, auto un rokas antenas, kas palielina darbības radiusu un rezerves daļas.
Visas sistēmas ir apskatamas un droši varam sarūnat izmeģināt reālos medību apstakļos.
Arī piedavājam radiosētas līdz 25ha, talvādības dresūras sistēmas un daudz ko citu.
Gaidām Jūsu jautājumus: 29407608
http://www.pet-super-store.com...
- GPS-meklētājsistēmas dzinēj un asinspēdu suņīem;
- Bipperi putnu suņiem;
- pazemes meklēšanas sistēmas alu suniem;
vairāk informācijas WWW.SUPERSUNS.LV - SUŅU ELEKTRONIKAS CENTRS
Tikai pie mums visas JAUNAS sistēmas GARMIN ASTRO 220 arī ar krievu valodu. Tuvāka laika arī latviskosim.
Ka arī pārprogramējam uz citu valodu jau esošas. Un protams papildsiksnas, auto un rokas antenas, kas palielina darbības radiusu un rezerves daļas.
Visas sistēmas ir apskatamas un droši varam sarūnat izmeģināt reālos medību apstakļos.
Arī piedavājam radiosētas līdz 25ha, talvādības dresūras sistēmas un daudz ko citu.
Gaidām Jūsu jautājumus: 29407608