Es šajā portālā esmu biežs viesis!Atvainojos,ka rakstu bez garumzimem,ta ir atrāk!
Lasot formu jautajumus un sidkusijas.daz ne dazadus apvainojumus!Saka rastie galva jautajums!
Vai tas ir normali!?Kad pieaugusi cilveki,viens otru ap******!
Un vai seit nepastav nekada cenzura,ko kontrole majaslapas aministrotos!
tas ir labs jautājums! ;)
bet tas neko nelīdzēs kaut arī te kaut ko mēģinās darīt lietas labā, jo tie, kam mute lielāka par pašu, reģistrēsies šeit no jauna ar citu vārdu un turpinās savu iesākto dziesmu.. :(
Nu piekritu,ka var izvedot jaunu profilu bez problemam!
Bet pastav jau tad lieta ka datora IP blokjesana,un tie "gudrie" kuri raksti no sava majas datora,vai darba datora!Vienkarsi netiks pie registracijas caur so datoru/profilu!
Vai nepastav tada iespeja!?
a kur ir probleema? vai tad te tik daudz "viens otru ap******!" ka pret to jau ir jaaciinaas? un ja kaads kaadam arii uzbrauc nu un? vareetu padomaat ka dziivee - mediibaas, kolektiivos un citur bez uzbraukumiem iztiekam (gan pashi braucam, gan tiekam "sabraukti")? man gan shitas Jāņa Medvecka izgaajiens izskataas peec sava sveetuma puleeshanas, jo neesmu noveerojis neko nepiedieniigu diskusijaas - neko taadu ko ikdienas mediibaas vai citur needzeetu: medniekstaastus, lieliishanos, nekompetenci, uzbraucienus un arii "sveetumu" - taa nav probleema te medniekiem.lv - taada ir cilveece un ceru ka gan medniekos, gan dziivee buus tik maz administratoru (kas noteiks kas ir pareizi - kas nee) cik iespeejams.
Vajag vienkārši saglabāt vēsu prātu un nelasīt un nepiedalīties tādās diskusijās,kuras ātrāk vai lēnāk (to parasti var manīt apm.trešajā,ceturtajā komentārā) pārvēršas par apd******.Lai "pārgudrīši" diskutē savā starpā,ātri vien apniks!Bet tie,kuriem "pumpa starp pleciem" nav domāta tikai cepures uzlikšanai,ies mežā,medīs,baros,skaitīs,vēros,jauks dambjus un būvēs torņus utt.,un gūs no tā pozitīvas emocijas.Vai tad tas nav labāk?
Galu galā - cenzūra taču mūsu valstī ir aizliegta :) secinājums - medniekiem.lv ir demokrātiskākais publiskais serviss Latvijā :))
Bet, ja nopietni, protams, ka vajadzētu dažus attēlus un dažus tekstus aizsūtīt uz /dev/null, no kurienes neatgriežas :D
foruma kultūras, zināšanu, uztveres, pareizrakstības līmenis ir atkarigs no pašiem lietotājiem, neviens administrators to neizregulēs un garumzīmes nesaliks. ja nav pašdisciplīnas, tad neko...
Vai tad - ja te nepatik, te buutu jānāk......
Vai, ja tā nepatīk kada rupjāka frāze, obligāti viss jālasa...
Atkal kārtējais sviest, jābrēc par sazin ko...
Tā mans viedoklis diskusijas uzsācējam. Ņem un izveido mums savu saitu, kur varēsi mus par katru nesmukumu mētāt pēc uzskatiem un gribas.
Taču te jau sen jūtams, kurš vīrs runā par lietu, kurš par s.....!
Citāts : "Es šajā portālā esmu biežs viesis!Atvainojos,ka rakstu bez garumzimem,ta ir atrāk!
Lasot formu jautajumus un sidkusijas.daz ne dazadus apvainojumus!Saka rastie galva jautajums!
Un vai seit nepastav nekada cenzura,ko kontrole majaslapas aministrotos"
Atver draugos domubiedru grupu un varēsi rediģēt un mācīt ātri rakstī cik uziet.
Kad patrenēsies būt par ADMINSTROTU ,padalies pieredzē.
Un vai seit nepastav nekada cenzura,ko kontrole majaslapas aministrotos!
bet tas neko nelīdzēs kaut arī te kaut ko mēģinās darīt lietas labā, jo tie, kam mute lielāka par pašu, reģistrēsies šeit no jauna ar citu vārdu un turpinās savu iesākto dziesmu.. :(
Bet pastav jau tad lieta ka datora IP blokjesana,un tie "gudrie" kuri raksti no sava majas datora,vai darba datora!Vienkarsi netiks pie registracijas caur so datoru/profilu!
Vai nepastav tada iespeja!?
Bet, ja nopietni, protams, ka vajadzētu dažus attēlus un dažus tekstus aizsūtīt uz /dev/null, no kurienes neatgriežas :D
Vai, ja tā nepatīk kada rupjāka frāze, obligāti viss jālasa...
Atkal kārtējais sviest, jābrēc par sazin ko...
Tā mans viedoklis diskusijas uzsācējam. Ņem un izveido mums savu saitu, kur varēsi mus par katru nesmukumu mētāt pēc uzskatiem un gribas.
Taču te jau sen jūtams, kurš vīrs runā par lietu, kurš par s.....!
Un vai seit nepastav nekada cenzura,ko kontrole majaslapas aministrotos"
Atver draugos domubiedru grupu un varēsi rediģēt un mācīt ātri rakstī cik uziet.
Kad patrenēsies būt par ADMINSTROTU ,padalies pieredzē.