Tēmas nosaukums - Kur var nopirkt ātros mainamos stiprinājumus lai ātri var noņemt optiku un uzlikt punktu.Varbūt ir zināmas interneta adreses kur var nopirkt
Informācija
Šajā diskusijā piedalās 2 lietotāji. Komentāru skaits 2. Pēdējais viedoklis 14.02.2009. 08:51
Interneta adresi nezinu, bet zinu vienu puisi D-pilī, kas pārdot lētāk nekā veikalos. Vari piezvanīt un pajautāt, var būt iepatiksies, kā arī var pasūtīt cita veida medību piederumus, sākot no apgērba beidzot ar optiku.
Pats esmu iegādājies no viņa daudz lētāk visāda veida sīkumus kas ir div reiz lētāk nekā veikalā piedāvātā cena.
Bet var būt ar cenas ir pacēlis, kā saka inflācija, sen nēesmu zvanījis. Ja kas www.ss.lv ar ir viņa tel.
29545584.
Jā, es arī viņa pakalpojumus izmantoju. Jums interesējošo preci var izvēlēties šeit www.wht.ru un viņš jums piegādās par veikala cenu + 10% par piegādi. Arī no šejienes viņš piegādā preces www.rosarmsusa.com, www.guarta-hunt.ru, www.yukonoptics.ru
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
Pats esmu iegādājies no viņa daudz lētāk visāda veida sīkumus kas ir div reiz lētāk nekā veikalā piedāvātā cena.
Bet var būt ar cenas ir pacēlis, kā saka inflācija, sen nēesmu zvanījis. Ja kas www.ss.lv ar ir viņa tel.
29545584.