Aprīkojums: browning bar 7mm rem mag.Maverick 88 un Tula 16
Medību trofejas: 10
18.02.2009. 05:52
es biju netalu no atpedaam,starpstigaa-redzeju 2 bukus,balto zaki,kaa arii 2cuku barus,kopaa vareja but 35-40 gab.nesudzos-pasaakums bij vienkarsi super
Ja jau par to, ko redzējām, tad:
stāvot stapsitgā gandrīz 2 kvartālus dzīļumā neredzēju neko, bet tēvs, kurš "sargāja", atpēdu mednieku autostāvietu, redzēja 7 cūkas. Cūkas aizgāja dažus desmitus metrus no mašīnām. Tā kā ne vienmēr piepildās teiciens "jo dziļāk mežā, jo vairāk malkas". Bet jebkurā gadījumā man labāk patika nostaigāto tos 10 km (man tā šķiet), nekā 3,5h stāvēt lauka malā :-)
Man arī patika 3h uz masta pie lielceļa apkārt tikai lauki,bišķiņ nosalu,bet man patika, vajadzētu noarganizēt nākamgad kautkur citur piemēram Grīņu rezervātā Pie Pāvilostas tur 99%jabūt.
stāvot stapsitgā gandrīz 2 kvartālus dzīļumā neredzēju neko, bet tēvs, kurš "sargāja", atpēdu mednieku autostāvietu, redzēja 7 cūkas. Cūkas aizgāja dažus desmitus metrus no mašīnām. Tā kā ne vienmēr piepildās teiciens "jo dziļāk mežā, jo vairāk malkas". Bet jebkurā gadījumā man labāk patika nostaigāto tos 10 km (man tā šķiet), nekā 3,5h stāvēt lauka malā :-)