Man ir CZ nesūdzos,izvēlējos šito jo ir drošinātājs ar 3 stāvokļiem: 1-kad nevar izšaut 2-kad nevar izšaut un aizslēgu pat ataisīt 3-kad ir kaujas gatavībā.Un vel es viņu ņēmu jo ir šnellers.
Tad jau sanāk ka Lapiņiem uz abiem ir viens stobrs.
Sacensību nolikumā rakstīts(Pirms sacensībām jāuzrada mednieka apliecība un ieroča īpašnieka apliecība (katrs mednieks drīkst startēt tikai ar savā īpašumā/lietošanā reģistrētu ieroci).
Ojār, Tu ar Purnavu muižas sacensību rezultātiem domāji norādīt uz pirmajiem diviem rezultātiem? Pirmkārt, abi Lapiņi šauj ar vienu ieroci, otrkārt tā CZ ir tiktāl "pietrīta", ka vairāk vairs nevar, treškārt - Lapiņiem var iedot arī cita ražotāja stobru un rezultāts neizpaliks :)
Ko es ar to gribēju teikt - to, ka liela nozīme ir tam, kas tur ieroci rokās un protams to, ka CZ ir labs ierocis! :)))))
Sacensību nolikumā rakstīts(Pirms sacensībām jāuzrada mednieka apliecība un ieroča īpašnieka apliecība (katrs mednieks drīkst startēt tikai ar savā īpašumā/lietošanā reģistrētu ieroci).
Ko es ar to gribēju teikt - to, ka liela nozīme ir tam, kas tur ieroci rokās un protams to, ka CZ ir labs ierocis! :)))))