Aprīkojums: Finn classic (12/12)(12/7x65), CZ 512(22WMR)
09.03.2009. 20:28
ticiet vai nē,mums kolektīvā pie insrtuktāžas paklanamies Diānai (noteikti daudzi tā dara) bet šoziem pats personīgi nokritu ceļos un palūdzu, visi pasmējās bet tai pašā mastā taisni iznāca ālava cūka un krita no viena šāviena (uz 120 kg) lielākā manā medību karjerā. Ej nu saproti, tik pēc tam visi teica ka labi Diānu palūdzis!!
Gribat ticat gribat neticat, bet vienam paziņai kurš vēl piedevām galīgi neticēja visām tām runām par ieroča nesāpīgumiem sanāca tā ka viņš nomedīja vanagu (pret kuru vēl tie visi nesāpīgumi itkā neattiecas) un pēc tam no tā ieroča vairs nekrita ne āži ne cūkas. Un rezultātā ieroci pārdeva. Kā viņam tagad smejas ka vanaga gars staigāja līdzi. Gribat ticat gribat neticat, bet tas tā bij.
IR bises kuras sudigi koz un palidzet tur ne ar ko nevar esmu dzirdejis no veciem medniekiem ka no tadam jamrgina tikt valaa . testu veic ieladejot nulliti izveloties 70 m distanci starp stobru un runci , ja paliek uz vietas stobrs ok :))))) vel kad iet uz masta un karnas suns ,itka vajagot nonemt nost cepuri , esmu dzirdejis fatera stastu , agrs rits , klusums , pie daudzstavu majas piebrauc mednieku pilns autobuss , ieksa kapj SASA ar plinti un mugursomu , no ceturta stava loga atskan sievas laipna balss "udaci vam" un pa visu rajonu spalga atbilde " da posla ti suka nahuj"
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
10.03.2009. 18:16
Es ar manticibu aizgaju diezgan talu! Jo nemu un uztetoveju uz pleca Sveta Hubertusa simbolu- briedi ar krustu starp ragiem (tads ir ari uz Jagermeistera pudelem). Un ziniet, variet protams neticet, vai smieties, bet medijums nak virsu ne paknapam!!!!
Placebo sindroms, galwenais lai pašam ir pāliecība ka būs un būs ar, bet ja gadās ka naw neķērt kreņķi tas pats tewi noķers kad vajadzēs.
Tie rituāli galvenokārt ir sevis noregulēšana medībām , bet ja ies medībās ar problēmu galvā čuss tik būs.
Tie rituāli galvenokārt ir sevis noregulēšana medībām , bet ja ies medībās ar problēmu galvā čuss tik būs.