Tik traki jau nav. Ja seko līdzi, ko un no kā pasūta būs OK. Nez ko visi iedomājas ar "gaiseņu optika"? Mana gāzes atsperes gaisene sasita lupatās oriģinālo Bushnell Trophy kas 308win turēja :)
Slēpts
16.03.2021. 22:48
Tagad starp citu uz gaisenes stāv tīra ķīniešu Leupold Mark 4 replika pa 70 EUR :) Atskrūvējās visas skrūves, bet pēc pārlikšanas uz vītņu fiksatoru viss turpina turēties un funkcionēt.
Tik traki jau nav. Ja seko līdzi, ko un no kā pasūta būs OK. Nez ko visi iedomājas ar "gaiseņu optika"? Mana gāzes atsperes gaisene sasita lupatās oriģinālo Bushnell Trophy kas 308win turēja :)
Tas tik tā par tām gaiseņu optikām ;)
Es nopirku savu savage axis ar gaiseņu optiku, kas izturēja 300 šāvienus līdz tīkliņš atdalījās :D (internetā pameklējot bushnell 3-9x40 maksāja 50usd :D )
Štruntīgi ir sūtīt tēmekli , ja tu to neesi turējis rokā un pamatīgi izpētījis . Aliexpresis labi prot izreklamēt savu preci , bet dzīvē bieži ir savādāk . Esmu dažus tēmekļus iegādājies , nu jāsaka , sūdi . Ja veikalā būtu tos aptaustījis , nebūtu pircis .
Nu, man par Vector Continental ir ļoti labs iespaids. Nākamā dzinējmedību sezona rādīs kā darbā. Par <100EUR optiku nekas piebilstams nav, gaisenei der, bet krēslā uz buku ar tādu neietu. Tai pat laikā, tepat Rīgā pirktā Hawke (jā, varēju ieskatīties un izmēģināt pirms iegādes) var 69 vai cik tur EUR ir laba arī krēslā. Ar Ķīna, bet ar reālu garantiju un normālu kvalitāti.
Aprīkojums: Browning BAR .30-06, Fabarm Lion H35 Titan 12 ga, Mannlicher ProHunter .223 Rem
Suņi: taksis
Medību trofejas: 2
17.03.2021. 15:11
Hawke nav slikta, bet Vector dārgā gala modeļi (tā pati Continental sērija) tomēr būs labāka izvēla. Arī nopērkami uz vietas, pirms tam aptaustot, un ar garantiju.
Tas tik tā par tām gaiseņu optikām ;)
Es nopirku savu savage axis ar gaiseņu optiku, kas izturēja 300 šāvienus līdz tīkliņš atdalījās :D (internetā pameklējot bushnell 3-9x40 maksāja 50usd :D )
angelarms.eu