Suņi: 3 jagdterjeri, taksis un Rietumsibīrijas laika
Medību trofejas: 27
02.12.2014. 16:22
Georg, izsaku līdzjūtību :( Mašīnas ir tas, no kā man ir visvairāk bail... Mūsu kolektīvā bija gadījums, kad cūka saplēsa suni, sametām naudu ārstēšanai. Daudzi par mani brīnās, kāpēc es negribu ņemt suņus uz dzinējmedībām. Var būt, ka man tā psiholoģija ir cita, kā večiem, bet man visu laiku ir jāuztraucas, uztraucos arī par svešiem suņiem, nu bet par savējiem vispār... Kopš medīju, mūsu kolektīvā divi suņi ir gājuši bojā neuzmanīga šāviena rezultātā... Individuālās medībās ir kaut kā savādāk. Lai cik bīstamas ir medības alās, bet dzinējmedības man pilnīgi noteikti ir prasījušas pāris miljonus nervu šūnu un pāris simtus sirmu matu.
Mašīnas ir tas, no kā man ir visvairāk bail...
Mūsu kolektīvā bija gadījums, kad cūka saplēsa suni, sametām naudu ārstēšanai.
Daudzi par mani brīnās, kāpēc es negribu ņemt suņus uz dzinējmedībām. Var būt, ka man tā psiholoģija ir cita, kā večiem, bet man visu laiku ir jāuztraucas, uztraucos arī par svešiem suņiem, nu bet par savējiem vispār... Kopš medīju, mūsu kolektīvā divi suņi ir gājuši bojā neuzmanīga šāviena rezultātā... Individuālās medībās ir kaut kā savādāk. Lai cik bīstamas ir medības alās, bet dzinējmedības man pilnīgi noteikti ir prasījušas pāris miljonus nervu šūnu un pāris simtus sirmu matu.