Sveiki!
Man ir tāds jautājums par bebriem ja iet ar lamatām.
Kā atskaitē rakstat medības uz bebriem ar medību rīkiem(lamatām)? Jo atskaitē rakstīt laiku iznāk ka medījam visas 24h.Bet ja vienā vietā lamatas ieliktas un otrā iet pasēdēt ar stobru uz tiem pašiem bebriem?
Guntar palasi medību likumu tā uzmanīgāk! Ja pastudēsi tā prātīgi tad tur ir rakstīts, kad medījot ar medību rīkiem valsts meža dienestā jaizņem rīku atļauja ,kura ir bezmaksas. Turpat arī piereģistrēsi savus rīkus uz kuriem jābūt virsū numuriņam, tas lai mežsargs tavus rīkus atrodot neizņem, ka maliķu. To rīku atļuju arī aizpilda tapat ka sezonas karti. Ja viso šo laiku tu medī ar rīkeim bez atļujas tad tas ir BRAKAŅIERISMS!
Man rīku atļaujā nav paredzēta vieta, kur kaut ko pašam aizpildīt. Arī lamatām nav nummuru. Turklāt, kā lai mežsargs, meža vidū atrodot slazdus ar numuriņu var zināt vai tie ir godīgam medniekam vai brakaņieram piederoši?
Par to ka atļaujā medīt ar medību rīkiem kaut ko aizpilda ... nu pirmā dzirdēšana... es tādu vēl neesmu redzējis
Par pārskatu... Tur skaidri un gaiši prasīts, "individuāli" vai "ar dzinējiem" Pats pārskatā izsvītroju "ar dzinējiem" un individuāli medīju gan ar lamatām gan ieroci...
Ja nu kādam ir radusies ideja pamedīt ar lamatām un dzinējiem :D tad skataties paši :D
Lai pievienotu komentāru, vispirms jāreģistrējas. Reģistrēties
Man ir tāds jautājums par bebriem ja iet ar lamatām.
Kā atskaitē rakstat medības uz bebriem ar medību rīkiem(lamatām)? Jo atskaitē rakstīt laiku iznāk ka medījam visas 24h.Bet ja vienā vietā lamatas ieliktas un otrā iet pasēdēt ar stobru uz tiem pašiem bebriem?
Vai Tev slikti ar redzi vai arī negribi redzēt kas ir ierakstīts iekavās?
Par pārskatu... Tur skaidri un gaiši prasīts, "individuāli" vai "ar dzinējiem" Pats pārskatā izsvītroju "ar dzinējiem" un individuāli medīju gan ar lamatām gan ieroci...
Ja nu kādam ir radusies ideja pamedīt ar lamatām un dzinējiem :D tad skataties paši :D