"Grozījumos minēti mednieki, kuri medībās vai treniņšaušanā izmantos garstobra-vītņstobra medību šaujamieročus, un šāviena trokšņa slāpētājs būs rūpnieciski ražots un neslāpēs šāviena troksni vairāk par 70%."
Kāpēc tikai garstobra-vītņstobra ieročiem?
Kas, bise, nav šaujamais, tā nedod bliezienu, kas jāklusina?
Es uz gaidi medījos ar gludo, nu nav man pļavu un lauku, viens mežs vien, ar gludo man pietiek.
Un tagad lai netramdītu, man jāpērk būs spicais?
Iekš čoka vītnes tiek skrūvēts klusinātājs, vai ja nav čoka vītnes, tad ir stobra apskava ar klusinātāju
vai stobra bremzi.
Kāpēc viena daļa tiek apbižota?
Kādai grupai izdevīgus un vajadzīgus lēmumus Saiemā stumda iekša no visām pusēm un kaut kad arī pieņems. Žēl, ka šai grupai nav nekāda finansiāla labuma no sloku medībām pavasarī vai ūdru iecelšanu medījamo dzīvnieku kārtā.
Interesanti, kā to varēs pārbaudīt, vai Ivaram ķešā pašlādēti patroņi vai bodē pirkti.... :-)
Slēpts
19.02.2015. 14:08
Tikai ar rūpnieciski lādētām patronām- liels mīnuss jo patronas pirkt vaikalā- kaut kā aizmirsts process...
Pagaidām es par vītnes griešanu nedomāju- pierasts medīt ar austiņām..
Sapnis vasaras naktī!
[youtube::rtIqTfObXIo]
Kāpēc tikai garstobra-vītņstobra ieročiem?
Kas, bise, nav šaujamais, tā nedod bliezienu, kas jāklusina?
Es uz gaidi medījos ar gludo, nu nav man pļavu un lauku, viens mežs vien, ar gludo man pietiek.
Un tagad lai netramdītu, man jāpērk būs spicais?
Iekš čoka vītnes tiek skrūvēts klusinātājs, vai ja nav čoka vītnes, tad ir stobra apskava ar klusinātāju
vai stobra bremzi.
Kāpēc viena daļa tiek apbižota?
Pagaidām es par vītnes griešanu nedomāju- pierasts medīt ar austiņām..
Dalamies domās, kā kurš stobra galā vītni griezīs, kur un kādu trokšņa slāpētāju pirks?!