Es eju. Ar Barnaulenēm bojājumu zosij nav - viens mazs ieejas un viens mazs izejas caurumiņš. Arī uz bebriem eju ar .30-06 un tieši tas pats - bojājumu nav.
Ja ir problēmas ar to, ka eksistē arī citāda pieeja un citāds viedoklis, tad vajag iet un parunāt ar psihologu (un šo lasot, vajag atcerēties, ka starp psihiatru un psihologu ir būtiska atšķirība).
Ir vairums, nav vairums - kāda atšķirība? Tā ir papildus opcija, nevis pienākums! Opcija ir izvēles brīvība. Es vienmēr esmu par to, ka tāda izvēles brīvība ir, nevis viņas nav.
Biju viens no tiem, kuriem pateicoties Latvijā ir nakts tēmekļi legāli. Bet man pašam tāda nav! Jo pašreiz nejūtu akūtu vajadzību.
Tādēļ nekad nesapratīšu šādu ņarkšķēšanu, kāda te no dažiem ir jūtama.
Slēpts
10.12.2014. 09:32
Jā, un iepriekšpieminētie personāži noteikti būtu nospiedošais vairākums mednieku saimē un katram putnu medniekam ir nabaga puskurls sunītis...
Kr4, Jūs spraužat sev tur iekšā un uz galvas ko vien gribat, a es vienkārši sagaidīšu, kad tas būs legāli un izmantošu klusinātāju.
Staigāt medībās kā tādam nastu nesējam - ēzelim? Priekš kam.
Un suns putnu un alu dzīvnieku medībās ir ļoti tuvu. Ja kungi gadījumā zina tikai tādu medību veidu kā dzinējmedības, tad neko...
Neesmu vēl redzējis mednieku, kurš šautu virs suņa galvas. Kādai vispār ir jābūt situācijai ,lai šautu tuvāk par 5 metri no suņa.Pats var šādus aizbāžņus ielikt-būs pirmais vecis kolektīvā :
Ir vairums, nav vairums - kāda atšķirība? Tā ir papildus opcija, nevis pienākums! Opcija ir izvēles brīvība. Es vienmēr esmu par to, ka tāda izvēles brīvība ir, nevis viņas nav.
Biju viens no tiem, kuriem pateicoties Latvijā ir nakts tēmekļi legāli. Bet man pašam tāda nav! Jo pašreiz nejūtu akūtu vajadzību.
Tādēļ nekad nesapratīšu šādu ņarkšķēšanu, kāda te no dažiem ir jūtama.
Staigāt medībās kā tādam nastu nesējam - ēzelim? Priekš kam.
Un suns putnu un alu dzīvnieku medībās ir ļoti tuvu. Ja kungi gadījumā zina tikai tādu medību veidu kā dzinējmedības, tad neko...
Tatad vate nav tas sliktākais variants ja suns ir paņemts līdzi uz gaidi.