Ja Valsts mežus, piemēram, noprihvatizē kāds ārzemju investors, tad viņam varētu rasties vēlme labākajās medību platībās izveidot komercplatības uz kurām, protams, varēs pieteikties arī vietējie :)
Ņemot vērā steigu un god. Dombrovska k-ga reiz minēto defaulta iespējamo iestāšanās laiku (jūnijs), kas tā arī varētu notikt, jo šai valdībai, kā paši atzinušies, nav plāna, tad iespējams, ka prihvatizācija plānojas jau šogad un ļoti iespējams, ka pirms 2009.gada dzinējmedību sezonas sākuma jau būs jāpārslēdz līgumi ar jauniem saimniekiem, iespējams uz pilnīgi citiem noteikumiem... Bet, ja izveidosies šāda veida privātmežu struktūras, kuras, cerams godprātīgi apsaimniekos tajos esošos resursus, nevis izcirtīs un izšaus visu, lai tik ātrāk atsistu atpakaļ piķi, tad tas, ka tiks noteiktas Eiropas līmeņa cenas par trofejām un vispār iespēju šajā teritorijā uzturēties, ir vairāk kā skaidrs! Padomājam par to! ;)
Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
02.04.2009. 17:59
Mani neoficialie avoti vesta, ka valsts mezi esot ka neoficials nodrosinajums Skandinaviem (kam gan citam!!!) par pieskirto palidzibu. Ne velti Svedu premjers ar vel kaut kadiem smagsvariem ir ekstra lidinajusies uz ASV diedelet prieks latvijas Amerikanu (SVF) rublus.
Ja tā lēnām un prātīgi saliek visu kopā,to,ko esmu dzirdējis un arī šeit lasījis,es nonāku pie loģiska secinājuma,ka viena daļa maksāt nespējīgu kolēģu(tas varētu būt arī es)pārtaps par malumedniekiem ,un mani "uzjautrina" tas,ka tad mums būs iespēja pavērot īstu cīņu pret brakaniem,tā nebūs tāda auklēšanās, kā mēs auklējamies ar maleniekiem tagad,tajā skaitā klaidoņi suņi utt.,utjp.Kā jūs kolēģi domājat.Var jau būt, ka es pārspīlēju,ko tikai strādādams nenosapņosi.
Aprīkojums: Sabatti 12kal.,TIKKA T3 308win.,Savage 22WMR
Medību trofejas: 7
02.04.2009. 20:55
Nesen redzēju filmu par medībām Ungārijā, uz cūkām. Viss būtu labi, ja visas medības nebūtu vadītas vācu mēlē. Mednieki austrieši, vācieši, beļģi-dzinēji ungāri. Mūs arī tas gaida?
Ja iestāsies defolts, tad vairs nebūs ko zaudēt - nu vismaz pa lielam...valsts varas struktūras arī nedarbosies. ZS un armijai pa lielam arī būs pofig - nesargās treknās pakaļas...nu tad paskatīsimies...
Zviedru himnu nemācīsimies. Labāk atkārtosim latviešu strēlnieku un leģionāru dziesmas...galu galā, nekas tā nesaliedē tautu, kā lieli sūdi - nu tad varbūt tas būs brīdis, kad attīrīsimies no kangariem un mankurtiem...
Protams, varbūt, tik traki nebūs, bet nu - pagaidām viss velk uz defolta pusi :(
02.04.2009. 21:33
Juri! Vacu mele ari ir labas lietas ko macities :)))
Luk piemers:
Horst Wessel Lied
Die Fahne hoch die Reihen fest geschlossen
S. A. marschiert mit ruhig festem Schritt
Kam'raden die Rotfront und Reaktion erschossen
Marschier'n im Geist in unsern Reihen mit
Die Strasse frei den braunen Batallionen
Die Strasse frei dem Sturmabteilungsmann
Es schau'n auf's Hackenkreuz voll Hoffung schon Millionen
Der Tag fur Freiheit und fur Brot bricht an
Zum letzen Mal wird nun Appell geblasen
Zum Kampfe steh'n wir alle schon bereit
Bald flattern Hitler-fahnen Uber allen Strassen
Die Knechtschaft dauert nur mehr kurze Zeit
Interesanta dziesmina :)))
Nu, skandināviem visos laikos ir bijusi interese par mūsu mežu kā vistuvāko un lētāko izejvielu krātuvi celulozes šķeldas un kurināmā ražošanai. Nebūtu nekādi brīnumi, ja VAS pārietu zviedru valdības īpašumā par īpašo "izpalīdzēšanu". Izskatās, ka pa to pašu reni vai citam kaimiņam varētu aiziet arī Latvenergo, atlikušās Lattelekom un AirBaltic daļas..
Iztirgos to "mūsu" Latviju kā nograb, jo ne pa velti šī valdība izskatās pēc pagaidu valdības - kādam taču ir jāpieņem daži nepopulāri lēmumi! Nu ko, gatavojamies Argentīna 2001.gads, kad tauta izgāja ielās...
Andri - šitais teksts jau nepavelk zem kāda panta? :))
Ielās iziet - tas ir viens, bet pārņemt varu tā, lai pūlis respektētu - pavisam kas cits...nedrīkst pieļaut anarhijas iestāšanos, tad gan būs pakaļā...ar to gribu teikt, ka medniekiem, kā tautas daļai, kam rokās ir zināms spēks, var nākties būt tiem, kas nepieļaus anarhijas iestāšanos...
02.04.2009. 21:46
Es jau par to ka kartibu nodrosina ari atbilstosas marsa dziesmas!!! Sis bija tikai vesturisks piemers, bet mums bus japiemekle savejas!:)))
Un tadas ir un ari radisies....
P.S. Attieciba par pantu:))) Man vectevs (viens no trim(wafen ss unterscharfuerer)) marsejot so dziedaja... Otrs bija Latvijas armijas kapteinis. Tresais Mezkungs un bijusais strelkis. Ta ka asins linija man ir laba :))) Nedomaju ka man butu jabaidas no varas...
Ņemot vērā steigu un god. Dombrovska k-ga reiz minēto defaulta iespējamo iestāšanās laiku (jūnijs), kas tā arī varētu notikt, jo šai valdībai, kā paši atzinušies, nav plāna, tad iespējams, ka prihvatizācija plānojas jau šogad un ļoti iespējams, ka pirms 2009.gada dzinējmedību sezonas sākuma jau būs jāpārslēdz līgumi ar jauniem saimniekiem, iespējams uz pilnīgi citiem noteikumiem... Bet, ja izveidosies šāda veida privātmežu struktūras, kuras, cerams godprātīgi apsaimniekos tajos esošos resursus, nevis izcirtīs un izšaus visu, lai tik ātrāk atsistu atpakaļ piķi, tad tas, ka tiks noteiktas Eiropas līmeņa cenas par trofejām un vispār iespēju šajā teritorijā uzturēties, ir vairāk kā skaidrs! Padomājam par to! ;)
Zviedru himnu nemācīsimies. Labāk atkārtosim latviešu strēlnieku un leģionāru dziesmas...galu galā, nekas tā nesaliedē tautu, kā lieli sūdi - nu tad varbūt tas būs brīdis, kad attīrīsimies no kangariem un mankurtiem...
Protams, varbūt, tik traki nebūs, bet nu - pagaidām viss velk uz defolta pusi :(
Luk piemers:
Horst Wessel Lied
Die Strasse frei den braunen Batallionen
Die Strasse frei dem Sturmabteilungsmann
Es schau'n auf's Hackenkreuz voll Hoffung schon Millionen
Der Tag fur Freiheit und fur Brot bricht an
Zum letzen Mal wird nun Appell geblasen
Zum Kampfe steh'n wir alle schon bereit
Bald flattern Hitler-fahnen Uber allen Strassen
Die Knechtschaft dauert nur mehr kurze Zeit
Interesanta dziesmina :)))
Iztirgos to "mūsu" Latviju kā nograb, jo ne pa velti šī valdība izskatās pēc pagaidu valdības - kādam taču ir jāpieņem daži nepopulāri lēmumi! Nu ko, gatavojamies Argentīna 2001.gads, kad tauta izgāja ielās...
Ielās iziet - tas ir viens, bet pārņemt varu tā, lai pūlis respektētu - pavisam kas cits...nedrīkst pieļaut anarhijas iestāšanos, tad gan būs pakaļā...ar to gribu teikt, ka medniekiem, kā tautas daļai, kam rokās ir zināms spēks, var nākties būt tiem, kas nepieļaus anarhijas iestāšanos...
Un tadas ir un ari radisies....
P.S. Attieciba par pantu:))) Man vectevs (viens no trim(wafen ss unterscharfuerer)) marsejot so dziedaja... Otrs bija Latvijas armijas kapteinis. Tresais Mezkungs un bijusais strelkis. Ta ka asins linija man ir laba :))) Nedomaju ka man butu jabaidas no varas...