Aprīkojums: H&K 2000 SLB (30-06), Savage (223), IŽ 57
Suņi: Krievu Eiropas laika- Bārts, Latvijas Dzinējsuns Dārts Veiders
Medību trofejas: 93
06.04.2009. 22:34
Padomju laiku norieta Lielupoes pieteka uz Kalnciema pusi, tur kur bija LLA studentu medibu kolektiva teritorija boija sekojos notikums. Es ar savu kursabiedru Gundaru atteka konstateju mazo plastmasas "optimistu" ar malikiem kuri lika tiklus. Bija pilu laiks, tapec ari patronjostas pilnas ar 5 nr, bet lielos daudzumos. Ieraugot malikus uzrunajam tos un ludzam braukt mala, nodot tiklus un pazust... Maliki uz musu ierosinajumiem reageja noraidosi un centas paslepties niedres. Es vinus bridinaju ka slepsanas nelidzes un kad busu noskaitijis lidz trim tad atklasu uguni "na porozenije" ... KLUSUMS... Es saku saut vedeklveida pa niedrem . Gundars ari ( kaut ari lidz sai dienai vins zver ka savis tikai gaisa!) . Kad patronjostas saturs tuvojas beigam, tad pienak medibu vaditajs un jauta (itin dusmigs), kada parbila pec mes saujam pa niedrem?! Es atbidlu- tur tacu maliki iemuka! Tad gan vajadzeja dzirdet medibu vaditaja tiradi!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))
Bet ja reāli vēlaties atrauties medībās, tad vēlams aizbraukt uz medībām Krievijā, tad tiešām sapratīsiet kas ir reālas medības pālī :) Adrenalīns garantēts :)
Ivar - ir jau arī bāleliņi reizēm.
Bet, ja vēlies izbaudīt asas izjūtas, aizbrauc uz pīļu atklāšanu Babītē - kontingents vismaz 70% ir ne_bāleliņi un brīžiem sajūtas ir kā frontē, īpaši kad rikošetējušās skrotis iemauc pa laivas bortu...
Slēpts
05.04.2009. 21:10
nu jau uz nacionālismu pavilka ,starp citu mūsu bāleliņus esmu manījis lielā pālī
Un bebru medību atklāšanu nesalasās tik liels pūlis kā uz pīļu pasākumu vienā otrā ūdenstilpnē. Padomā, kas notiktu ja kādi 200 puspiedzērušies krievi sāktu dauzīt popus uz ūdens.
Bet, ja vēlies izbaudīt asas izjūtas, aizbrauc uz pīļu atklāšanu Babītē - kontingents vismaz 70% ir ne_bāleliņi un brīžiem sajūtas ir kā frontē, īpaši kad rikošetējušās skrotis iemauc pa laivas bortu...