ko jūs varat vārīties par to stilu,jo krutākas drēbes,jo tālāk no dīrātavas.Esu to novērojis gan savā gan citos kolektīvos.Tie ar krutājām drēbēm pat nezina no kuras puses pieiet pie zvēra un varat man stāstīt cik gribat ka tādi nēsat, neticēšu,jo nevienu nēsu redzējis dīrajam un kur nu vēl zarnas izlaist.Un neskataties uz ārzemēm, viņiem nazis tikai skata pēc, esu pabijis ar viņiem kopā, viņi nezina ko ar to jādara, viusu izdara jēgeri.
Nu nava jau jācepās un jāpierāda sava taisnība, bet es tomēr gribētu teikt tiem, kas uzskata, ka apģērbs un izskats ir mazsvarīgs. Medību saimniecībā esam trīs cilvēki, kas veic absolūti visus darbus saistītus ar mēdībām un ikdienas melnie darbi var negaidīti mainīties ar kādu svarīu tikšanos, negaidītu klienta pavadīšanu uz medībām un pat vakariņām kādā kafeinīcā. Ja mani nošļukušu vai netīru redzēs klients vai darba devējs, tad kāds var veidoties priekštats par mani vai medību saimniecību? Tā var pazaudēt arī darbu! līdzīgi ir arī ar medniekiem menieku formējumos un reizēm ieraugot mednieku līniju, ja vispār tāda ir, tad rodās iespaids, varbūt maldīgs, bet tomēr. Personīgi uzskatu, ka nav obligāti vilkt brendus, jo pašam arī tādu baigo nemaz nav, bet izskatīties solīdi ir pa spēkam katram.
Tur jau tā lieta ka jāciena medijums un jaciena cilvēki ar kuriem esi kopā.Kāda cieņ ir pret to visu un medībām ja uzskats ir ka tik man labi? Raimond ja tev kafūzi kāds šņauktu puņķus uz galda un teiktu, nevaru nopirkt kabataslakatu, bet tevi cienu. Tu viņam ticētu?
Biju jau pielicis punktu šai tēmai, bet te prasījās komets
Raimond ja tev kafūzi kāds šņauktu puņķus uz galda un teiktu, nevaru nopirkt kabataslakatu, bet tevi cienu. Tu viņam ticētu?
, zinies es esmu no tās paaudzes, kas par tādu lietu vienkārši iebrauktu bietē, bez komentāriem. BET nu nezinu kādi Jums tie kolektīvi, mums tādi loši kolektīvā nav, un ceru, ka tuvākā laikā ar tādiem neapaugsim.
Cik esu novērojis, ļoti daudzi individi vienkārši ir piemirsuši , ka eksistē apģērba mazgāšanas līdzekļi un gludeklis.Stils ir ļoti laba lieta,bet, ja esi šmulis un nevīža neviens stilists nepalīdzēs.
80g. beigas. Ja labi ieskatās ,tad var atsevišķiem medniekiem redzēt "tuningotās" bikses, kādas šodien var nopirkt veikalos t.i. uz staras uzšūta ādas vai gumijota klape lai ejot pa rasu tā neizmirktu nu un protams arī uz sitienu ir vieglāk notīrīt, un netīrie traipi nebūs redzami!
Taja vacu filmina tas onkulis taisni ari ir jegeris (berufsjaeger)... Un neizskatas ka vins butu pufaika...