Janis Strupausis, 04.05.2009. 22:27
Pēdējo reizi manīts 2009-05-04 22:36
Armijaa man bija tads aparats, ja nemaldos praktiski viss sastaveja no kautkada sakausejuma, salidzinajumaa ar kalasu precizitate loti augsta; pa cilveka siluetu uz 200,300 un vairak metriem vareja trapit, tacu tilidz tika smiltis nedaudz ieksaa taa piz..... ieklemmeja, tapez pec tirisanas nedriksteja ellot...!!!
Armijaa man bija tads aparats, ja nemaldos praktiski viss sastaveja no kautkada sakausejuma, salidzinajumaa ar kalasu precizitate loti augsta; pa cilveka siluetu uz 200,300 un vairak metriem vareja trapit, tacu tilidz tika smiltis nedaudz ieksaa taa piz..... ieklemmeja, tapez pec tirisanas nedriksteja ellot...!!!
ta bess viņu zin, bet remingtona stendā šamējais tiešām nekarājās... Varbūt bija, bet fiksi vien novāca. Da nav nekāds brīnums. Tāda pat prakse kā ar Browning X-Bolt - kamēr tirgu Nr.1, tas ir, ASV, nepieslānīja, tikmēr eiropās nemaz pat nerādīja...
Varbūt kāds airsofts tas bija, ar ko tu spēlējies?
Ņefiga - bija arī R-15 :) Tikai neesmu drošs vai stends bija Remington. Varbūt kādam vairumniekam. Kamuflāža ta HK MR308 & 223 kalibrs neir, man šķiet? :))
Starp citu - MR308 gana labs rīks, vienīgi cenas kategorija noteikti cita nekā Remingtonam, kas nozīmē - ka pa lielam +1k vismaz lašos...
Pēdējo reizi manīts 2009-05-04 22:36
+1
Vispār brīnos kā ar tiem M16 Irākā var pašaut?
Varbūt kāds airsofts tas bija, ar ko tu spēlējies?
Starp citu - MR308 gana labs rīks, vienīgi cenas kategorija noteikti cita nekā Remingtonam, kas nozīmē - ka pa lielam +1k vismaz lašos...
[youtube::MdErfyYeJeU&feature=related]
[youtube::G6BpI3xD6h0]