Šodien vārdadienu svin Margots, Igors, Ingvars, rītdien - Ingrīda, Ardis
Top Image

Forums

Tēmas nosaukums - Ja ņem lēto galu kura labāka Nikko Stirling Diamond 3-12x56 30mm Illum #4 Dot vai Hawke Endurance 30 IR 3-12x50 vai BushnellTrophy3-12x56IRp .

Informācija

Šajā diskusijā piedalās 33 lietotāji. Komentāru skaits 10. Pēdējais viedoklis 10.06.2015. 14:49

Valdis
Pēdējo reizi manīts 2012-01-31 12:57
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Atrašanās vieta: pie dabas
Medību stāžs: 15
Aprīkojums: ...lielākais
Suņi: 2 kuces
Medību trofejas: 4
08.05.2009. 00:48
>Raiti
zini - ss.lv apmekleeju biezzi peedeejaa gada laikaa tieshi gaidot kaadu zeiss, swaro un tamliidziigu ar taadu staastu un pa "lētuci", bet NEVIENS veel nav uzpledeejis :( jo taadas lietas pat 5-10 gadiigas labi ja -30% no jaunas cenas veikalaa atshkjiraas. nezinu ko tu meklee un kaapeec tieshi peec leetajiem dzenies, ja jau tev ienaakumi ir aptuveni kaa tu saki, nestreso - panjem leeto (iesaku pat 2 uzreiz) tavaa budzetaa tas robu neiecirtiis izmeegjinaasi labaako patureesi un mediisi ar to kaut sunja muuzzu (vismaz kameer tu nedabuusi kaartiigaak apluukot SchmitBender, swaro vai zeiss)
Raitis
Raitis
Pēdējo reizi manīts 2019-09-27 20:14
Lietotāja statuss: Lietotājs
Mednieku organizācija: MK" Laidze"
Atrašanās vieta: Talsi
Medību stāžs: no 1988gada
Aprīkojums: MP-153,Mossberg4x4
08.05.2009. 00:22
Un Brici ko tu domā ka tu ar savu Swaro desmit reizes vairāk nomedīsi nekā es ar bushnell ja paņemtu
Raitis
Raitis
08.05.2009. 00:15
Es nesaprotu par ko tādi uztraukumi vai par to ka naudas man pietiekoši ,bet es skops vai par to ka prasīju par lētām optikām . Es tak nevienam nebraucu virsū par to ka tam zeiss vai swaro optikas. Pēc pusgada ss pilns artiem biezajiem padomju devējiem kas pēkšņi visu ko pardod..Brici tu labāk sevi pažēlo un varbūt pēc kāda laika sapratīsi ka es neko nevienam netaisos pierādīt bet gibēju uzzināt lietotāja viedoki kuru es nepārzinu ,bet saprotu ka te nau vērts ko prasīt ja negribi būt par idiotu. Tagad es tāds jūtos jo atļāvos uzprasīt viedokli par lēto optiku kas Latvietim ir nepieņemami .pie jums jau visi šauj ar leo,zeiss un swaro . Es 6 gadus dzīvoju Īrijā ,bet manliekas ka jautājums bija skaidrs un gaišs,un pie tam latviešu valodā,ja kāds dunduks to nesaprot nav mana vaina es nelieku visie reģistrējušiem atbildēt. Prasīju viedokli lietotājiem, bet te vairums ir tukšas mutes bajāri ,lai tik ko pateikt kau paši neko nezin.Katrā ziņā paldies tiem kas pateica savu viedokli un parējiem atā
Juris
Juris
Pēdējo reizi manīts 2011-03-24 13:54
Lietotāja statuss: Nopietnais vērotājs
Medību trofejas: 19
07.05.2009. 22:15
Klau,Raiti.S.Ja tev naudas,ir(dahujā tad nopērc sev Optiku ar zelta maliņām).
Andis
Andis
Pēdējo reizi manīts 2018-04-26 12:08
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Jelgava
Medību stāžs: ir
Aprīkojums: Runga
Suņi: nu jau 2 X Kvaukšķis
07.05.2009. 21:00
Raiti S. man žēl tādus kā tu, patiešām žēl, jo šeit cilvēki grib patiešām tev pqalīdzēt bet tu tikai pirkstus vēdeklī un uzskti ka te vieni idioti, vēlu veiksmi tev, varbūt kādreiz ko arī sqapratīsi
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2022-06-14 14:15
Lietotāja statuss: Jaunākais eksperts
Atrašanās vieta: Kaut kur Latgalē
Medību stāžs: Kas to jau zin cik tā stāža :)
Aprīkojums: Kaut kādi dzelži ir!!!
Suņi: Kaut kad būs!!!
Medību trofejas: 17
07.05.2009. 15:48
Nu tad veiksmi gaidīšanā :)
Raitis
Raitis
07.05.2009. 14:59
Nu ko es varu pateikt. Ja reiz es prasu atsauksmes par lētām optikām visiem uzreiz tāds priekštats ka nau naudiņas ,piekrāj pacieties. Varu atbildēt ka es nedēļā pelnu gandrīz tik cik vairums jūs mēnesī un man nau problēmu nopirkt labu un dārgu optiku.Pie mums Īrijā piemēram dārgais gals ir stipri lētāks kā Latvijā. Jautājums tik vai tas tagad ir vaidzīgs jo krīze vēl gadu 3-5 būs un tā optikas cena ko tagad mūsu tirgoņi ir uzskrūvējuši kritīs stipri ,tad kāda velna pēc man pārmaksāt
Edgars
Edgars
07.05.2009. 13:20
Ši ir arī laba izeja, vajadzēs pasūtīt vēlreiz vienu, jo pie mums kaut kādi negribās pārmaksāt nodokļus!!!
Edgars
Edgars
Pēdējo reizi manīts 2024-02-08 18:48
Lietotāja statuss: Aktīvais lietotājs
Atrašanās vieta: Vidzeme
Medību stāžs: 10
Aprīkojums: IŽ27E Winchester SXR3006
Suņi: Latvijas dzinējs.
Medību trofejas: 7
07.05.2009. 13:14
Čoms kas sūta no ASV lai neraksta ka tur ir optika. Var uzrakstīt ka sūta vāzes vai ko citu un paka atnāks bez problēmām un nodokļiem,saņemsi savā pasta nodaļā.
Edgars
Edgars
07.05.2009. 11:32
Ja ir kādas paziņas tad var caur ASV pamēģināt pasūtīt optiku, jo tur pat KAHLES un SWARO ir daudz lētākas nekā pie mums, šobrīt cenas neskatījos, bet apmēram februāri cenas bija daudz zemākas nekā ES piedāvātās cenas!
Pamēģini.
Ja sūtīt oficiāli no ASV, mūsu jaukā valstiņa var noplēst vēl papildus nodokļus, tad labāk pasūtīt caur Lietuvu, tur vismaz nav jāmaksā nodokļi par to.
Un par tiem 150 ls tas ir 300 USD var ciešami labu optiku iegādāties, bet var būt iesaku vēl kādu pus gadu uzgaidīt, tas ir pakrāt naudiņu un pagaidīt kad vēl reiz cenas nokritīsies, tad pasūtīt optiku. Es par savu vismaz 2 reizes mazāk samaksāju, nekā ja to būtu darījis oficiāli!!!