Jāni aizbrauc uz veikalu un salīdzini būs visvērtīgāk nav jau uzreiz jāpērk, un ja pirksi Lv tad veikalā saki ka Hubertā par 150 Ls lētāk un ka brauksi tur :) bet nu Purbavu muiža ir labi tas ka var salīdzināt gan zeiss gan swaro + vēl sakarīgi veikalnieki ka nebāqzīs to dārgāko bet gan izdevīgāko, vismaz manā gadījumā tā bija
Kungi... paldies visiem par info... būtu iespēja visus savākt vienkopus, es klātu galdu :)))
Juri, jā... 1100 + lidzmašīnas biļete + viesnīca - pirmais atbildīgais par garantiju (un saikni ar ražotāju) 3000 km attālumā ;)
Sorry Andi (iepriekšējā komentā par Andri Tevi nokristīju) :)
Zeisu es pagājušā nedēļā Zommerā rokās paturēju...
Būs laikam tā jādara, ka jānoliek abi modeļi blakus un jāsāk pētīt :)
tas ir visoptimālākais variants tikai ja gribi pirkt swaro tad obligāti uzzvani Hubertam, telefona numuru var atrast google var gadīties ka ar visu ceļu tur un atpakaļ ietaupi vismaz 50ls. un nekautrējies prasīt atlaides
Andi... man ir opcija tāda, ka es ņemu uzreiz 2as, jo man sencis ar ņems jaunu optiku un šams jau par visiem 100 ie ieskrējies uz Swaro, līdz ar to man ir papildus arguments izsist atlaidi :))
Atrašanās vieta: Rīga(mežaparks) - Otava(Taylor creek)
Medību stāžs: 2006
Aprīkojums: mauser m 03 308,iz-27em12,tula 16,benelli ultra light 12,walter g22lr un divi naži.
Suņi: Taksis
Medību trofejas: 1
25.05.2009. 23:36
Ņem Swarovski z6i 2-12X50 pati lietoju šo optiku.
Kad pirku Vācijā iztestēju Swarovski,Zeiss,Leopold utt vislabāk patika Swarovski un tur cena ar bij jaukāka ,kā Latvijā.
Juri, jā... 1100 + lidzmašīnas biļete + viesnīca - pirmais atbildīgais par garantiju (un saikni ar ražotāju) 3000 km attālumā ;)
Zeisu es pagājušā nedēļā Zommerā rokās paturēju...
Būs laikam tā jādara, ka jānoliek abi modeļi blakus un jāsāk pētīt :)
Kad pirku Vācijā iztestēju Swarovski,Zeiss,Leopold utt vislabāk patika Swarovski un tur cena ar bij jaukāka ,kā Latvijā.