Izlasīju līdz beigām, tad it kā jāsaprot man pareizi, ka ražotājs dot tikai 10 gadi garantijai, bet dīleris var visus 25 likt. Interesanti tikai tad kā darbosies ši garantija ja optika nojūdzās pēc 15 gadiem, vai nebūs tā ka samaksāji pāri štukai latu un pēc 15 gadiem klients paliek pie sasistas siles???
Aprīkojums: Tikka T3 300 WinMag, SAKO 75 .308 win,Iz-27 12.kal
Medību trofejas: 2
27.05.2009. 15:18
Es šaubos vai jebkāds dīleris garantēs kaut ko par savu ādu. Tam es neticu un neticēšu nekad. Visticamāk ar tām garantijām ir tā kā Latvijā visbiežāk - garantijas nav.
Tiko saskāros ar sev interesējošo jautājumu apdrošināšanā, vēlos apdrošināt savu auto uz Kasko, un dīleris sola ka būs patstāvīgi 100% izmaksa ne tikai pirmajā negadījumā, bet vairākos, bet kad piezvanīju pa taisno uz kompāniju, tad sanāk ka otrajā gadījumā būs mani zaudējumi 140 latu apmērā, un kā tad būt, kas man apmaksās otro izmaksu, domāju ka brokeris diez vai!!!
Tas pats ir ar tiem dīleriem, piesola vienu, bet realitāte izrādās viss ir savādāk. Jāskatās ko pa taisno ražotājs vai apdrošinātājs var piedāvāt, bet nevis caur kaut kādiem dīleriem vai brokeriem
Tas pats ir ar tiem dīleriem, piesola vienu, bet realitāte izrādās viss ir savādāk. Jāskatās ko pa taisno ražotājs vai apdrošinātājs var piedāvāt, bet nevis caur kaut kādiem dīleriem vai brokeriem