Varbūt kādam ir padoms- vismaz pusstundu 40-50m attālumā grozījās buks, bet tādu nebiju redzējis, it kā rumpis normāls, nu īpaši stalta gaita nebija, bet, galvenais, ragi visā garumā bija gaišpelēki, bez kāda brūnuma, noberzti bija, pa tādu gabalu ar binokli stipri gaišā laikā nekāds daltonisms man nepiemetās. Kādi viedokļi?
Var būt pimrs medībām stirpo uzņēmi drošumam vai cigāru kādu uzsmēķēji :)
Nē man tāds negadījās, var būt kāda genētikas nobīde, vai kaut kāda iedzimstība, nezinu! Šajā pasaulē jau daudz no kā jau nebrīnos. :)
Māri par to gaļu!
Man vienkārši valoda pazuda, kad uzzināju ka kaimiņiem ir tāds atpūtas veids. Tas bija pavasarī uz zosīm, aizbrauca veči medīties uz zosīm, tā kā nez kādu iemeslu zosis nelidoja, sāka šaut viss kas kustās. Viens man lepojās ka par trim dienām katrs nošāva vairāk kā 100 pīlu, rekods ap 150 bija vienam. Galvenais ka tās visas pīles tika sapūdētas tur pat purvā. Nekādas cieņas pret medījumu un galvenais nokillot, bet vēlāk brēc ka dzīvnieku mazāk paliek. Vienkārši vārdu trūkst!!!
Ainār!
Pagaidām nēesmu zoofīls :) Man nepatīk ja es buku, kur nu vēl ja buks mani :D
Kaut zinu dažus večus kas tikai sapņo noķert stirnu ielikt pakaļkājas zābakos un aiziet :)
Tā ka krievu valodā ir tāds tekstiņš
Jesli ja iemel koņa eto bil bi nomer, jesli koņj jimel meņa, to ja bi pomer :)
Domaju kad tu saprati Edgar par ko iet runa,vai pirmais buks jau nomedits?Vismaz kads lidzvertigs Jura pagajušgadejiem uz aukšu redzamajiem.Jaunuļus jau atri var atrast,bet kautko skaistāku tik ātri parasti neizdodas.
Slēpts
13.06.2009. 12:27
Tajā Sventē laikam skuķu nav, ja jau tādas domas pa galvu grozās!
Latviešiem ir tāds teiciens: Pasaki, kas ir tavi draugi un es pateikšu, kas esi tu!" :DDD
Nē man tāds negadījās, var būt kāda genētikas nobīde, vai kaut kāda iedzimstība, nezinu! Šajā pasaulē jau daudz no kā jau nebrīnos. :)
Man vienkārši valoda pazuda, kad uzzināju ka kaimiņiem ir tāds atpūtas veids. Tas bija pavasarī uz zosīm, aizbrauca veči medīties uz zosīm, tā kā nez kādu iemeslu zosis nelidoja, sāka šaut viss kas kustās. Viens man lepojās ka par trim dienām katrs nošāva vairāk kā 100 pīlu, rekods ap 150 bija vienam. Galvenais ka tās visas pīles tika sapūdētas tur pat purvā. Nekādas cieņas pret medījumu un galvenais nokillot, bet vēlāk brēc ka dzīvnieku mazāk paliek. Vienkārši vārdu trūkst!!!
Pagaidām nēesmu zoofīls :) Man nepatīk ja es buku, kur nu vēl ja buks mani :D
Kaut zinu dažus večus kas tikai sapņo noķert stirnu ielikt pakaļkājas zābakos un aiziet :)
Tā ka krievu valodā ir tāds tekstiņš
Jesli ja iemel koņa eto bil bi nomer, jesli koņj jimel meņa, to ja bi pomer :)
Latviešiem ir tāds teiciens: Pasaki, kas ir tavi draugi un es pateikšu, kas esi tu!" :DDD