Atceros, kad biju vēl jauns, vectēvs mani bija aizvedis kaut kur uz mežu kur varēja pašaudīties. Nez, ir tādas vietas joprojām saglabājušās?
Starpcitu, kādas ir cenas lai pašaudītos kādā no Rīgas šautuvēm ar savu 9mm vītņstobra pistoli?
Regro 5LVL stundā - šaudies ar ko gribi un, pa lielam, kā gribi...man vismaz patīk paņemt to zāli un tad no sirds patikas. Vienīgi, žēl, ka tur tikai 30m, bet ar pistoli tas ir jau ir vairāk nekā pietiekoši...
vaitad neviens neko leetaaku nevar ieteikt?
es laikam labaak izteereeshu tos 5ls benziinaa un aizbraukshu pashadiities kaadaa nomaljaa, civilizaacijas pamestaa vietaa bez laika ierobezhojumiem.
Slēpts
03.06.2009. 16:43
Ta ta bēda,piesaki medības un brauc šaudies cik tīk!
Nu, vecīt, ja Tev 10 LVL žēl [sory, nezinu nevienu manjaku, kas ar pistoli ilgāk par 2h no vietas šaudītos - pat man zb :)], tad nu....
Iedomājies, šādā laikā, kā pašreiz, līst kaut kur, riskēt, tā vietā, lai samaksātu 10LVL un kā cilvēks atpūstos...nez, laikam esmu kļuvis vecs, bet man tāda eksotika vairs neiet pie sirds.
Cita lieta, ja ir kur braukt, kur ir +/- zināma drēbe un tā tālāk...
Bez tam - cik tad patronas [LVL :)] domā izšaut, ka ar stundu ir par maz? :D
Raadiit tekstu atljauju daljai buutu pilniigi bezjeedziigi, jo jebkursh var izdomaat sevi nosaukt LV himnas autora vaardaa ;) driizaak tevi nokauninaatu nekaa pateiktu paldies. Man draugs nesen zvaniija uz policiju, lai pateiktu, ka tikko kaiminja mashiinai konstateejis izsistu stiklu un nozagtu magnetolu un zin ko vinjam atbildeeja - kaa vinsh vispaar iedomaajas pazvaniit uz policiju, visdriizaak kaiminjsh pats savai mashiinai stiklu izsitis, lai nebaazh degunu citu dariishanaas un nolika klausuli.
Naakamajaa dienaa vinsh zvaniija, jo tas pats bija noticis vinja pasha mashiinai...
kaads vispaar ir sods par taadu shaudiishanos briivaa dabaa pa meerkji?
varbuut ir iespeejams kaut kaa noformeet kaa privaato shautuvi, ja man ir savs zemes gabals nomaljaa vietaa, jau visi taadus ciparus pleesh? tad arii juus vareetu braukt un shaut uz sirds patiku par shokolaadi.
Ar pistoli jau vienkārši. Brauciet divatā, draugs lai Tevi izlaiž kādā klusākā vietā pie lielā ceļa un brauc prom. Pašaudies kādas 10-15 min un zvani lai brauc pakaļ. Ja par maz, brauc uz nākošo vietu. Nebrauc sānceļos. Neatstāj uz ceļa autiņu. Kopies prom pie laika. Veiksmi, tā būs vajadzīga.
Un čaulītes neaizmirsti savākt, ja. Tas noteikti būs aizraujoši - lasīt zālē 10-15 minūšu rezultātu :D
Starp citu, ir viena opcija - kas gan vairāk der rudenī, ziemā un pavasarī - vientuļa pludmale [pie jūras], šaujot horizonta virzienā. Ja ir kaut cik viļņi, troksnis praktiski noslāpējas...vienīgais jautājums - kāda jēga tā pa tukšo šaut :D mērķi jau jūrā neviens neliks...
Starpcitu, kādas ir cenas lai pašaudītos kādā no Rīgas šautuvēm ar savu 9mm vītņstobra pistoli?
es laikam labaak izteereeshu tos 5ls benziinaa un aizbraukshu pashadiities kaadaa nomaljaa, civilizaacijas pamestaa vietaa bez laika ierobezhojumiem.
Man diemzheel pagaidaam ir tikai pashaizsardziibas atljauja.
Iedomājies, šādā laikā, kā pašreiz, līst kaut kur, riskēt, tā vietā, lai samaksātu 10LVL un kā cilvēks atpūstos...nez, laikam esmu kļuvis vecs, bet man tāda eksotika vairs neiet pie sirds.
Cita lieta, ja ir kur braukt, kur ir +/- zināma drēbe un tā tālāk...
Bez tam - cik tad patronas [LVL :)] domā izšaut, ka ar stundu ir par maz? :D
Naakamajaa dienaa vinsh zvaniija, jo tas pats bija noticis vinja pasha mashiinai...
kaads vispaar ir sods par taadu shaudiishanos briivaa dabaa pa meerkji?
varbuut ir iespeejams kaut kaa noformeet kaa privaato shautuvi, ja man ir savs zemes gabals nomaljaa vietaa, jau visi taadus ciparus pleesh? tad arii juus vareetu braukt un shaut uz sirds patiku par shokolaadi.
Starp citu, ir viena opcija - kas gan vairāk der rudenī, ziemā un pavasarī - vientuļa pludmale [pie jūras], šaujot horizonta virzienā. Ja ir kaut cik viļņi, troksnis praktiski noslāpējas...vienīgais jautājums - kāda jēga tā pa tukšo šaut :D mērķi jau jūrā neviens neliks...