Jā Edgar esam slimi un arī esi slims uz visiem 300% sākot no nagu galiem līdz matu saknītēm.
Ne velti varam diennamtīm tusēt uz torņa vai sniegputenī uz lauka :)
Bet par to dedzināšanu spridzināšanu, lieta tāda, ka tiešām ja dažreiz nezini pie kā ķerties lai tie maļiķi liktos mierā, savādā pat gaišā dienas laikā dzīvniekiem mieru nedot. Kā arī domājams driz pati tauta sacelsies, jo palasīju pēdejās ziņas valst vīri vairāk un vairāk vēlas palielināt nodokļus. Interesanti cik ilgi vēl pietiks pacietības mūsu tautai!!! :(
Aprīkojums: browning bar 7mm rem mag.Maverick 88 un Tula 16
Medību trofejas: 10
13.06.2009. 04:31
ja letini nemtu isu pamacibu no franciem-tad 100 deputaati sen butu iznesti no ofisiem.cik man zinaams ja streiko viena instance tad pievienojas paarejaas-vienkarsi valsti paralizee!
man patikas par to lomiku, bet nejau taisni ierakt, bet kados 45* pret brauksanas virzienu, tad ari kengursitamais nelidzes!
man atkal kaimins ir pid....,ar traktoru nemak braukt, regulari apgriezas uz manas zemes- ar seimasinu nepaceltu, ar arklu... sturis ir izbraukats un nolikt neko nevar tur!:/
Ne velti varam diennamtīm tusēt uz torņa vai sniegputenī uz lauka :)
Bet par to dedzināšanu spridzināšanu, lieta tāda, ka tiešām ja dažreiz nezini pie kā ķerties lai tie maļiķi liktos mierā, savādā pat gaišā dienas laikā dzīvniekiem mieru nedot. Kā arī domājams driz pati tauta sacelsies, jo palasīju pēdejās ziņas valst vīri vairāk un vairāk vēlas palielināt nodokļus. Interesanti cik ilgi vēl pietiks pacietības mūsu tautai!!! :(
man atkal kaimins ir pid....,ar traktoru nemak braukt, regulari apgriezas uz manas zemes- ar seimasinu nepaceltu, ar arklu... sturis ir izbraukats un nolikt neko nevar tur!:/