Aprīkojums: Browning Bar Longtrac 30-06, Leupold, Fabarm XLR 12kal., Red Dot
Medību trofejas: 4
23.01.2015. 17:08
Sandi, visā tajā ir arī viens +, vismaz taisa! Protams reportieri plaukt, plaukt nerodās. Ir jāmācās žurnalistika vai vismaz kādi dikcijas kursi jāapmeklē. Kā arī jāmāk formulēt savas domas. Lai nesanāk, kā mūsu prezidentam, iekšā ir, bet ārā nenāk! :)
Nu jā bet no tām reportāžām nav nekādas jēgas ja pats uzdod jautājumu un pats arī atbild...jā it kā labi ka taisa, bet ja tajā nav nekāda satura, tad tikpat labi var arī netaisīt, jo tu skaties un klausies, bet tā arī neko nepasaka. Nu kaut ka tā. Un prezidentam šaubos vai iekšā ir...un ja nav nekā iekšā tad nav kam nākt ārā - kā teica viens gudrais:"Prezidentam Bērziņam nav sava smadzeņu centra."
Kurā diskusijā ir tā, ka es pats uzdodu un pats atbildu? :))) Tas, ka es paužu savu viedokli arī - nu jā, bet vai tas intervijas/diskusijas padara par monologu?
Slēpts
25.01.2015. 16:43
Arni te tas tēls kuram tu tik laipni uzsmaidīji! Kas notika!!! Vai lūpu uzmeti kad pieminojumuēju vārdu ĀKSTS un teksts pazuda un pēkšni vairs profilā netieku, uztaisu jaunu un atkal pēc laiciņa netieku!!! Vai tik nepastrādāja IT speciālista pirkstiņi
Varu arī iedot ši vārda skaidrojumu:
āksts -a, v.
1. vēst. Cilvēks, kura amata pienākums bija uzjautrināt un izklaidēt valdnieku, augstmani un viņa viesus; nerrs.
Redzi nemaz tik traki jau nav, tu esi kas "uzjautrina", mēs viesi kas "uzjautrināmies".
Zolīdi un korekti, kā reizi par tevi. Nu jā aizmirsu, cilvēka inteliģence, laipnība, korektums utt. ir lietas kas nāk no dabas , to augstskolās jau nemāca, pat divās.
A varbūt sastresojies ka netiki tēvzemes galvenajā galmā par "ākstu", nu nekas tur bez tevis pietiek, suņu būdas tādus rada. Un tagad te nolēmi izpausties??
Tas ka tu apvainojies ir labi, vēl nav cerība zudusi ka no tevis iznāks zolīds cilvāks, ne tāds cilvēku ap..irsējs!
Un tagad vari atkal apvainoties un varbūt pat palaist bimbienu, un pdarboties pie mana profila!
Bez jebkādas cieņas Tēls no foruma!
Man tomēr apnika gaidīt- varbūt tomēr var sakārtot lapu tā lai var korekti ieiet izmantojot exploreri.
Mēģināšu pielikt bildi , kā izskatās lapa gan ar exploreri gan ar Chrome
Varu arī iedot ši vārda skaidrojumu:
āksts -a, v.
1. vēst. Cilvēks, kura amata pienākums bija uzjautrināt un izklaidēt valdnieku, augstmani un viņa viesus; nerrs.
Redzi nemaz tik traki jau nav, tu esi kas "uzjautrina", mēs viesi kas "uzjautrināmies".
Zolīdi un korekti, kā reizi par tevi. Nu jā aizmirsu, cilvēka inteliģence, laipnība, korektums utt. ir lietas kas nāk no dabas , to augstskolās jau nemāca, pat divās.
A varbūt sastresojies ka netiki tēvzemes galvenajā galmā par "ākstu", nu nekas tur bez tevis pietiek, suņu būdas tādus rada. Un tagad te nolēmi izpausties??
Tas ka tu apvainojies ir labi, vēl nav cerība zudusi ka no tevis iznāks zolīds cilvāks, ne tāds cilvēku ap..irsējs!
Un tagad vari atkal apvainoties un varbūt pat palaist bimbienu, un pdarboties pie mana profila!
Bez jebkādas cieņas Tēls no foruma!
Mēģināšu pielikt bildi , kā izskatās lapa gan ar exploreri gan ar Chrome