Negribu meklēt kašķi, bet pamatojoties uz kādiem normatīvajiem aktiem man inspektors var neļaut izmantot manā īpašumā esošu lietu - konkrēti mobīlo telefonu? Janu man, ieraugot viņu, ir uznākusi sirdslēkme un es vēlos paziņot medību vadītājam par nelaimes gadījumu medībās? Es nevarēšu zvanīt un nomiršu kurš par to atbildēs?
Droši vien jau tik šausmīgi neizskatās, bet katrs cilvēks šādas situācijas uztver savādāk. Tēmas iesācējam pieredze nāca pāšā sākumā, bet varbūt kāds nav saskāries ar pārbaudēm visu savu garo mednieka mūžu un te pēkšņi pārbaude. Es domāju ka varētu būt savs stresiņš un stress mēdz izraisīt sidslēkmes. Un lai inspektors tagd pasaka vai es tēloju vai tas notiek pa īstam.
Jā tas tad vairāk izklausās pēc melnā humora :) Bet ja inspektoram tiešām patīk melnais humors, tad jā ne vien vienu van novest līdz baltām pelītēm :)
Zinu vienu paziņu kur gandrīz jebkuru var novest līdz baltām pelītēm, cik esmu pats redzējis ka cilvēkam pat sejas krāsa mainījās, beidzot tomēr viņš uzsmaidīja un pateica ka joko :)
Man tādi joķi ne visai no viņa puses, tas ir nepatīk :(
Es silti iesaku atsevišķiem inspektoriņiem pašiem palasīt likumdošanu un izbeigt viņu traktēt pēc saviem ieskatiem un vēl siltāk ieteiktu tvarstīt maleniekus nevis mednieku nostādīt tādā situācijā,ka viņam jāsāk taisnoties,ka viņš nav losis.Īstos maleniekus gan būs drusciņ grūtāk pie zvana piekārt jo no tās kompānijas var sagaidīt dažādus pārsteigumus.Var jau būt,ka puisis jau agrāk kautko sagrēkojis un tagad pavīdēja iespēja izčakarēt bet tādā gadījumā pasākumu ar aizturēšanu vajadzēja veikt profesionālāk ,jo šajā gadījumā manās acīs viņi paši ir kā tādi auni.
Mans uzskats, ka tēmas aizsācējs neko nav pārkāpis. Nekur nav rakstīts, ka licenze jānoraksta uzreiz pēc šāviena. Un to lopiņu viņš tikaī PĀRVIETOJA tajā 50 m attālumā, neatstājot nomedīšanas VIETU, kas šajā gadījumā ir meža kvartāls (kaut vai tas būtu arī kāds privātīpašums).Un, ja autotransports atrodas nomedīšanas vietā, licenzi var aizpildīt arī mašīnā. Ja būtu iekrāvis personīgajā a/m, tad būtu piesavināšanās. Bet pa nomedīšanas vietu,(kvartālu), buku vari valkāt krustu šķērsu, kamēr kājas piekūst, nevienam atskaites nav jādod. Lai tēmas aizsācējam veicas!
Visiem medniekiem, topossajiem un arii malumedniekiem paldies par atsauciibu!!!!:)))Kad uzzinaassu savu sodu dossu Jums zinnu kas par ssitaadiem jokiem draud!!!:)
Zinu vienu paziņu kur gandrīz jebkuru var novest līdz baltām pelītēm, cik esmu pats redzējis ka cilvēkam pat sejas krāsa mainījās, beidzot tomēr viņš uzsmaidīja un pateica ka joko :)
Man tādi joķi ne visai no viņa puses, tas ir nepatīk :(