Sveiki es gribeju uzinat vai ir kada vieta vai klubs kur satiekas visi ar pneimatiskiem ierochiem un veido savstarpejas sarunas un sacensibas? Varbut ir kads klubs vai kautkastamlidzigs??
http://www.airsoftclub.lv/foru...
Tas gan nav gluži tas ko domāji, bet tici man - lielāks smeķis ir nomedīt tādu pašu ar automātu bruņotu tēviņu nekā slaktēt neko nenojautošus zvēreļus.
Slēpts
01.07.2009. 21:34
Vai tik kāds nav pārspēlējies spēlītes par kariņu. :D
Dainis R. - marš uz Somālijas piekrasti, tad varbūt radīsies poņa, ko nozīmē medīt ar "automātu bruņotu tēviņu" un cik tas ir jauki un aizraujoši.
Airsofts - tā ir kā dro*šana īsta seksa vietā...ar domu - ja jau gribas asas izjūtas, nu tad - pa īstam :)
Kas attiecas par zvēreļiem - ja kādam šķiet, ka tie ir "neko nenojautoši", tad nu...varbūt pavēro dabu kādreiz klātienē, nevis tikai caur TV "lodziņu"...
Maartinj, njem savu verkji liidz uz medniekmaaju un tur arii pashausim. Es te arii vienu turku 5,5 mm esmu iegaadaajies , lai puikas pa papiiru pashauj. Riit braucam uz mezu , siikie jau rokas berzee ( ar gaiseniiti pashaut ta gribaas ).
Tas gan nav gluži tas ko domāji, bet tici man - lielāks smeķis ir nomedīt tādu pašu ar automātu bruņotu tēviņu nekā slaktēt neko nenojautošus zvēreļus.
Airsofts - tā ir kā dro*šana īsta seksa vietā...ar domu - ja jau gribas asas izjūtas, nu tad - pa īstam :)
Kas attiecas par zvēreļiem - ja kādam šķiet, ka tie ir "neko nenojautoši", tad nu...varbūt pavēro dabu kādreiz klātienē, nevis tikai caur TV "lodziņu"...