Būšot alnis 100m,skresosa mežacūka,sportings un amerikāņu traps!
Par skrejoso alni es nestrīdos, ka verētu būt un būs, bet tad kur notiks skrejošā cūka?? Cik es zinu Agrim ir tikai viena šautuve - 100 m skrejosais alnis, uz kura bāzes var šaut arī skrejošo cūku. Tad iznāks ka līdz pusdienlaikam šaus alni un pēcpusdienā cūku??? Jeb varbūt ir parādijusies vēl kāda šautuve?
Slēpts
03.07.2009. 17:58
LATMAS biedriem būs mežacūkas kostīmi, japagaida tik lai pienāk pa 35 m.:)))
...pagājušā pirmdienā ZM bija sanāksme kurā LATMAS pārstāvji apliecināja,ka Minhauzens jau tiek organizēts un notiks.atkarībā no finansējuma iespējams būs kādu dienu īsāka programma.
Grūtības ar finansējuma piesaisti protams ka aktualizējās tagad, pēdējās dienās - labrīt LATMA! Katrā ziņā organizatoram godu tas nedara, kaut vai nolikumu būtu uzrakstījuši - dalībnieki līdz 1.augustam gribētu tā kā sagatavoties.. Bet varbūt nekas nav mainījies - paņemam teltis, šnabi un zaceni un tiekamies, mainās tikai tikšanās vieta :)
Slēpts
06.07.2009. 10:47
www.latma.lv parādījies raksts ka MINHAUZENS notikšot.
Par skrejoso alni es nestrīdos, ka verētu būt un būs, bet tad kur notiks skrejošā cūka?? Cik es zinu Agrim ir tikai viena šautuve - 100 m skrejosais alnis, uz kura bāzes var šaut arī skrejošo cūku. Tad iznāks ka līdz pusdienlaikam šaus alni un pēcpusdienā cūku??? Jeb varbūt ir parādijusies vēl kāda šautuve?
* http://www.draugiem.lv/groups/...